.

Bozdoğan: “Yürüyeceğimiz yol aydınlık olacak”

01.04.2019 - 14:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1673+ kez okundu.
 

Bozdoğan: “Yürüyeceğimiz yol aydınlık olacak”

Mersin’in Tarsus ilçesinde 25 yıl sonra belediye başkanlığı koltuğunu MHP’den alan CHP Adayı Haluk Bozdoğan, “Hangi siyasi partiden olursa olsun halkımızla birlikte yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak” dedi. 31 Mart seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, aldığı yüzde 48,35 oyla Tarsus Belediye Başkanı seçilen Haluk Bozdoğan, seçim sonuçlarının Tarsus Adliye Sarayı’nda takip etmesinin ardından, gecenin ilerleyen saatlerinde açıklama yaptı. Adliye önünde toplanan Tarsuslulara teşekkür eden Bozdoğan, “Çok mutluyum. Tarsus için yeni bir sayfa açılıyor. Bu 5 yılda Tarsus’ta bir destan yazacağız. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Bütün Tarsus’un başkanıyım. Onları kucaklayarak bu yolda yürümek zorundayım ve yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak. Bu kente istediğimiz tek bir şey var; Tarsus’u zengin günlerine geri döndürmek. Ben o eski zengin Tarsus’u istiyorum” dedi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde 25 yıl sonra belediye başkanlığı koltuğunu MHP’den alan CHP Adayı Haluk Bozdoğan,
“Hangi siyasi partiden olursa olsun halkımızla birlikte yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak”
dedi. 31 Mart seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, aldığı yüzde 48,35 oyla Tarsus Belediye Başkanı seçilen Haluk Bozdoğan, seçim sonuçlarının Tarsus Adliye Sarayı’nda takip etmesinin ardından, gecenin ilerleyen saatlerinde açıklama yaptı. Adliye önünde toplanan Tarsuslulara teşekkür eden Bozdoğan,
“Çok mutluyum. Tarsus için yeni bir sayfa açılıyor. Bu 5 yılda Tarsus’ta bir destan yazacağız. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Bütün Tarsus’un başkanıyım. Onları kucaklayarak bu yolda yürümek zorundayım ve yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak. Bu kente istediğimiz tek bir şey var; Tarsus’u zengin günlerine geri döndürmek. Ben o eski zengin Tarsus’u istiyorum”
dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.