.

Bilim şenliğinde polis standı

Genel 04.10.2018 - 08:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1300+ kez okundu.
 

Bilim şenliğinde polis standı

Mersin’de düzenlenen 3.uluslararası Mersin Bilim Şenliğinde polis halk ilişkilerini güçlendirmek çocuklarımıza polislik mesleğini tanıtmak ve suç, suçludan nasıl korunulması gerektiğini vurgulamak amacıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından stant açıldı.Çocuklara ve vatandaşlara genel güvenlik konularında bilgilendirme yapılan standı 3 bin vatandaş ziyaret etti. Bu kapsamda, vatandaşlara 3 bin adet broşür 3 adet poli rozet dağıtılırken çocuklara ise, 2 bin adet polis bebeği ve 790 adet polis maskesi dağıtıldı.
Mersin’de düzenlenen 3.uluslararası Mersin Bilim Şenliğinde polis halk ilişkilerini güçlendirmek çocuklarımıza polislik mesleğini tanıtmak ve suç, suçludan nasıl korunulması gerektiğini vurgulamak amacıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından stant açıldı.
Çocuklara ve vatandaşlara genel güvenlik konularında bilgilendirme yapılan standı 3 bin vatandaş ziyaret etti. Bu kapsamda, vatandaşlara 3 bin adet broşür 3 adet poli rozet dağıtılırken çocuklara ise, 2 bin adet polis bebeği ve 790 adet polis maskesi dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.