.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi

04.03.2024 - 14:43, Güncelleme: 04.03.2024 - 14:43 779+ kez okundu.
 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici seçim kampanyası için bulunduğu Tokat'ta trafik kazası geçirdi.Nurhan İÇMEZ / Tokat Haber Gazetesi TOKAT (İGFA) - Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) lideri Mustafa Destici, seçim kampanyası sırasında karıştığı trafik kazasından hafif yaralarla kurtuldu. Olay, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana geldi. Destici'nin bulunduğu makam aracı, Niksar ilçesine doğru ilerlerken Reşadiye'nin yakınlarında kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada, Destici ve araçtaki diğer iki kişi yaralandı. HASTANEYE KALDIRILDILAR Yaralılar, olay yerine hızla ulaşan ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesine nakledildi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Destici ve beraberindeki iki kişinin sağlık durumları iyi ve hayati bir tehlikeleri bulunmuyor.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici seçim kampanyası için bulunduğu Tokat'ta trafik kazası geçirdi.

Nurhan İÇMEZ / Tokat Haber Gazetesi

TOKAT (İGFA) - Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) lideri Mustafa Destici, seçim kampanyası sırasında karıştığı trafik kazasından hafif yaralarla kurtuldu. Olay, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana geldi. Destici'nin bulunduğu makam aracı, Niksar ilçesine doğru ilerlerken Reşadiye'nin yakınlarında kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada, Destici ve araçtaki diğer iki kişi yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralılar, olay yerine hızla ulaşan ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesine nakledildi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Destici ve beraberindeki iki kişinin sağlık durumları iyi ve hayati bir tehlikeleri bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.