.

Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezine ziyaret

Mersin (BH) - Blok Haber | 11.10.2021 - 10:00, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:00 7628+ kez okundu.
 

Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezine ziyaret

Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezine ziyaret

Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ne ziyaret   Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Koordinasyonunda bir dizi ziyaret için Mersin'e gelen Batı Karadenizli Ticaret Sanayi Odası Başkanları ve işadamları Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.   BAKKA ve ÇKA koordinasyonluğunda Batı Karadenizli TSO başkanları ve işadamları Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında MTOSB Başkanı Sabri Tekli'den önemli bilgiler aldı.   Ziyarete BAKKA Yönetiminden Dr. Lutfi Altunsu, Mustafa Ayhan İnanır, Sakin Eren, Osman Bahadır Kalecik, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Karabük Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Oğuz Fındık ve ÇKA temsilcileri katıldı.   Fabrikaların verimliliğini artırmaya yönelik kurulan Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nin faaliyetlerini anlatan Başkan Tekli, Batı Karadenizli TSO Başkanlarına ve İşadamlarına tek tek teşekkür ederek Mersin'e yatırım yapmaya davet etti.
Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezine ziyaret

Batı Karadenizli işadamlarından Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ne ziyaret

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Koordinasyonunda bir dizi ziyaret için Mersin'e gelen Batı Karadenizli Ticaret Sanayi Odası Başkanları ve işadamları Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

 

BAKKA ve ÇKA koordinasyonluğunda Batı Karadenizli TSO başkanları ve işadamları Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında MTOSB Başkanı Sabri Tekli'den önemli bilgiler aldı.

 

Ziyarete BAKKA Yönetiminden Dr. Lutfi Altunsu, Mustafa Ayhan İnanır, Sakin Eren, Osman Bahadır Kalecik, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Karabük Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Oğuz Fındık ve ÇKA temsilcileri katıldı.

 

Fabrikaların verimliliğini artırmaya yönelik kurulan Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nin faaliyetlerini anlatan Başkan Tekli, Batı Karadenizli TSO Başkanlarına ve İşadamlarına tek tek teşekkür ederek Mersin'e yatırım yapmaya davet etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.