.

Başkan Yılmaz, YKS’ye girecek öğrencilere başarı diledi

26.06.2020 - 11:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2192+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz, YKS’ye girecek öğrencilere başarı diledi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni eden Yılmaz, "İnanıyorum ki, özveriyle çalışan tüm gençlerimiz, bu sınavın üstesinden başarıyla gelecek" dedi. YKS’nin, öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Yılmaz, "Öğrencilerimiz, pandemi nedeniyle eğitimlerinden uzak kaldılar. Bu zor süreçte azim ve büyük bir özveriyle sınavlarına hazırlandılar. Tek isteğimiz uzmanların tavsiyelerine kulak vermeleri, sınav esnasında kaygı ve heyecana kapılmamalarıdır. Kıymetli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Yılmaz, öğrencilerden ve velilerden kontrollü sosyal hayat süreci nedeniyle alınan sınav önlemlerini dikkatle uygulamalarını, tüm vatandaşların da sınav saatlerinde gürültü yapmayarak duyarlı olmalarını istedi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.
27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni eden Yılmaz, "İnanıyorum ki, özveriyle çalışan tüm gençlerimiz, bu sınavın üstesinden başarıyla gelecek" dedi.
YKS’nin, öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Yılmaz, "Öğrencilerimiz, pandemi nedeniyle eğitimlerinden uzak kaldılar. Bu zor süreçte azim ve büyük bir özveriyle sınavlarına hazırlandılar. Tek isteğimiz uzmanların tavsiyelerine kulak vermeleri, sınav esnasında kaygı ve heyecana kapılmamalarıdır. Kıymetli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Yılmaz, öğrencilerden ve velilerden kontrollü sosyal hayat süreci nedeniyle alınan sınav önlemlerini dikkatle uygulamalarını, tüm vatandaşların da sınav saatlerinde gürültü yapmayarak duyarlı olmalarını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.