.

BAŞKAN YILMAZ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYİ SEVİNDİRDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.12.2020 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:05 1188+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYİ SEVİNDİRDİ

Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz

  Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.   Başkan Yılmaz, Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan Işık ailesini sevindirdi. Bir romatizma türü olan 'Ankilozan Spondilit' hastalığına yakalanan ve Omurga hareket kısıtlılığı nedeniyle gündelik yaşamında zorluk çeken Ramazan Işık'ın (44), iki kızı ve eşiyle hayatını idame ettirdiği evinin mutfağı, belediye tarafından yenilendi.                     Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Değirmendere Mahallesi'nde aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını tespit eden belediye ekipleri, kullanılmaz haldeki mutfak dolaplarının yerine belediyenin atölyelerinde imal edilen yeni dolapları takarak, aileye teslim etti.   2,5 yıl önce bir kızlarını kaybeden Işık ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a yanlarından olmasından ve bu desteğinden dolayı teşekkür etti.   Hastalığı nedeniyle çalışamadığını belirten Ramazan Işık; "Ankilozan Spondilit' hastasıyım. Mutfağımız kullanılmaz haldeydi. Başkanımız bize ulaşarak yardım eli uzattı. Belediyemiz evimizin mutfağını yeniledi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.   Ramazan Işık'ın eşi Fatma Işık da, mutfağının eskiden çok kötü bir durumda olduğunu ve sağlıklı şartlarda yemek yapamadığını ifade ederek; "Mutfağım çok güzel oldu. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunu, bahtını açık etsin" diye konuştu.   “BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”   İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaların yanı sıra gönüllere de dokunan hizmetler yapan Başkan Yılmaz, Işık ailesine bir nebze olsa da destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.   Başkan Yılmaz; "Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize dokunabilmek çok önemli. Yaptığımız bu yardım ile Işık ailemizin de yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yeni mutfakları hayırlı uğurlu olsun. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.
Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz

 

Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

 

Başkan Yılmaz, Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan Işık ailesini sevindirdi. Bir romatizma türü olan 'Ankilozan Spondilit' hastalığına yakalanan ve Omurga hareket kısıtlılığı nedeniyle gündelik yaşamında zorluk çeken Ramazan Işık'ın (44), iki kızı ve eşiyle hayatını idame ettirdiği evinin mutfağı, belediye tarafından yenilendi.

                   

Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Değirmendere Mahallesi'nde aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını tespit eden belediye ekipleri, kullanılmaz haldeki mutfak dolaplarının yerine belediyenin atölyelerinde imal edilen yeni dolapları takarak, aileye teslim etti.

 

2,5 yıl önce bir kızlarını kaybeden Işık ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a yanlarından olmasından ve bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

 

Hastalığı nedeniyle çalışamadığını belirten Ramazan Işık; "Ankilozan Spondilit' hastasıyım. Mutfağımız kullanılmaz haldeydi. Başkanımız bize ulaşarak yardım eli uzattı. Belediyemiz evimizin mutfağını yeniledi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

 

Ramazan Işık'ın eşi Fatma Işık da, mutfağının eskiden çok kötü bir durumda olduğunu ve sağlıklı şartlarda yemek yapamadığını ifade ederek; "Mutfağım çok güzel oldu. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunu, bahtını açık etsin" diye konuştu.

 

“BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaların yanı sıra gönüllere de dokunan hizmetler yapan Başkan Yılmaz, Işık ailesine bir nebze olsa da destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize dokunabilmek çok önemli. Yaptığımız bu yardım ile Işık ailemizin de yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yeni mutfakları hayırlı uğurlu olsun. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.