.

BAŞKAN YILMAZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI NI KUTLADI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.07.2021 - 09:51, Güncelleme: 01.07.2021 - 09:51 1326+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI NI KUTLADI

Toroslar belediye Başkanı Belednı Atsız Afşın Yılmaz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı."1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile kendi karasularımızda egemenliğimiz ilan edilmiş ve bu tarihten sonra denizcilik sektörümüz hızla gelişim göstermiştir" diyen Başkan Yılmaz, Türkiye'nin önemli bir sahil kenti olan Mersin'in uluslararası limanı, taşımacılık, balıkçılık ve turizm faaliyetleri ile Türk denizciliğinin gelişmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Başkan Yılmaz; "Kabotaj Kanunu, denizlerimizdeki bağımsızlığımızdır. Denizlerimizin korunması hepimizin ortak sorumluluğudur. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Denizciliği, Türk'ün büyük milli ülküsü olarak benimsemeli ve az zamanda başarmalıyız" sözünü kendimize rehber edinmeliyiz. Akdeniz'in incisi Mersinimiz de denizle iç içe bir şehirdir ve büyük yatırımlara ev sahipliği yapacak konumdadır. Bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Toroslar Belediyesi olarak denizciliğimizin gelişmesi adına hayata geçirilecek projeleri destekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Kabotaj Kanunu'nun 95'inci yıl dönümünü ve 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyor, deniz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.
BAŞKAN YILMAZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI NI KUTLADI

Toroslar belediye Başkanı Belednı Atsız Afşın Yılmaz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı."1 Temmuz 1926'da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu ile kendi karasularımızda egemenliğimiz ilan edilmiş ve bu tarihten sonra denizcilik sektörümüz hızla gelişim göstermiştir" diyen Başkan Yılmaz, Türkiye'nin önemli bir sahil kenti olan Mersin'in uluslararası limanı, taşımacılık, balıkçılık ve turizm faaliyetleri ile Türk denizciliğinin gelişmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Başkan Yılmaz; "Kabotaj Kanunu, denizlerimizdeki bağımsızlığımızdır. Denizlerimizin korunması hepimizin ortak sorumluluğudur. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Denizciliği, Türk'ün büyük milli ülküsü olarak benimsemeli ve az zamanda başarmalıyız" sözünü kendimize rehber edinmeliyiz. Akdeniz'in incisi Mersinimiz de denizle içe bir şehirdir ve büyük yatırımlara ev sahipliği yapacak konumdadır. Bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. href="https://www.tarsusgazetesi.com/ara?q=Toroslar Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Toroslar Belediyesi olarak denizciliğimizin gelişmesi adına hayata geçirilecek projeleri destekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Kabotaj Kanunu'nun 95'inci yıl dönümünü ve 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutluyor, deniz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.