.

Başkan Tollu, kurum müdürleriyle bir araya geldi

Genel 26.01.2019 - 09:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2193+ kez okundu.
 

Başkan Tollu, kurum müdürleriyle bir araya geldi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Kaymakamı Avni Kula, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü ve ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Behzat Eğilmez ile bir araya gelerek, Erdemli için yapılabilecek ortak çalışmaları görüştü.Başkan Tollu, Erdemli’nin her alanda kalkınması için çaba gösterdiklerini belirterek, bu çerçevede özel ve resmi her kurumun yöneticisi ve çalışanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Bu çerçevede, Kaymakam Kula, Emniyet Müdürü Şahingözlü ve Milli Eğitim Müdürü Eğilmez’i ziyaret eden Tollu, ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları paylaştı.Kaymakam Kula ile Erdemli’nin geleceği için ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Tollu, ilçenin güvenliğini ve düzenini temin eden Emniyet Müdürü Eğilmez ve teşkilatına, yerine getirdikleri kutsal vazifeden dolayı teşekkür etti. Tollu, teşkilatın tüm çalışmalarda destekçisi olarak, yanında bulunduklarını kaydetti.İlçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Eğilmez ile de sohbet eden Tollu, “Erdemlimiz için çok önemli kurumları ziyaret ettik ve idarecileri ile bir araya geldik. İlçemizi bir adım öteye taşıyabilmek adına toplumun her kesimi ile ortak hareket etmeliyiz. Bizler ayrıştırıcı değil, birleştirici belediyecilik algısına inanıyoruz. Bu sebeple çaldığımız kapıları bize açan çok değerli müdürlerime ve amirlerime, teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizler de bu kurumlarımızın yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Kaymakamı Avni Kula, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü ve ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Behzat Eğilmez ile bir araya gelerek, Erdemli için yapılabilecek ortak çalışmaları görüştü.
Başkan Tollu, Erdemli’nin her alanda kalkınması için çaba gösterdiklerini belirterek, bu çerçevede özel ve resmi her kurumun yöneticisi ve çalışanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Bu çerçevede, Kaymakam Kula, Emniyet Müdürü Şahingözlü ve Milli Eğitim Müdürü Eğilmez’i ziyaret eden Tollu, ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları paylaştı.
Kaymakam Kula ile Erdemli’nin geleceği için ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Tollu, ilçenin güvenliğini ve düzenini temin eden Emniyet Müdürü Eğilmez ve teşkilatına, yerine getirdikleri kutsal vazifeden dolayı teşekkür etti. Tollu, teşkilatın tüm çalışmalarda destekçisi olarak, yanında bulunduklarını kaydetti.
İlçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Eğilmez ile de sohbet eden Tollu, “Erdemlimiz için çok önemli kurumları ziyaret ettik ve idarecileri ile bir araya geldik. İlçemizi bir adım öteye taşıyabilmek adına toplumun her kesimi ile ortak hareket etmeliyiz. Bizler ayrıştırıcı değil, birleştirici belediyecilik algısına inanıyoruz. Bu sebeple çaldığımız kapıları bize açan çok değerli müdürlerime ve amirlerime, teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizler de bu kurumlarımızın yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.