.

Başkan Şenden Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 09.04.2021 - 16:36, Güncelleme: 09.04.2021 - 16:36 3198+ kez okundu.
 

Başkan Şenden Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Başkan Şenden Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176.'ncı yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Şen, geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı’nın devletin en köklü kurumlarından biri olduğunun altını çizerek, “Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane bir şekilde gece gündüz çalışmaktadır.Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdir edilecek başarılar elde etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Gücünü Türk milletinden alarak, kanunlara bağlı bir şekilde görev yapan tüm Polis Teşkilatımıza  teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için sabır ve özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176.'ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.Başkan Duran Şen, İçişleri Bakanı Sn; Süleyman Soylu, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Tarsus Emniyet müdürü Ercan Elbir' in şahsında tüm emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatının 176.'cı kuruluş yıldönümünü kutladığı açıklamasında, "Bu güzel vatan topraklarının savunulması da, halkın can ve mal güvenliği konusundaki üstün gayretleri sırasında kutsal görevlerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 176.cı kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" şeklinde konuştu.
Başkan Şenden Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Kutlaması

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176.'ncı yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şen, geçmişi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatı’nın devletin en köklü kurumlarından biri olduğunun altını çizerek,

“Türk Polis Teşkilatı, toplumsal düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suçların önlenmesi ve ülkenin huzur, güven ve istikrarının güvencesi için cansiperane bir şekilde gece gündüz çalışmaktadır.Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdir edilecek başarılar elde etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir.

Gücünü Türk milletinden alarak, kanunlara bağlı bir şekilde görev yapan tüm Polis Teşkilatımıza  teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için sabır ve özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 176.'ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.Başkan Duran Şen, İçişleri Bakanı Sn; Süleyman Soylu, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Tarsus Emniyet müdürü Ercan Elbir' in şahsında tüm emniyet mensuplarının Türk Polis Teşkilatının 176.'cı kuruluş yıldönümünü kutladığı açıklamasında, "Bu güzel vatan topraklarının savunulması da, halkın can ve mal güvenliği konusundaki üstün gayretleri sırasında kutsal görevlerinin ifasında şehadete yürüyen tüm polislerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 176.cı kuruluş yıl dönümü kutlu olsun"

şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.