.

BAŞKAN SEÇERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.05.2021 - 14:13, Güncelleme: 12.05.2021 - 14:13 1315+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SEÇERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Seçer, Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer’in mesajı şöyle: “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının gölgesinde olsak da; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Her ne kadar ev ziyaretleriyle büyüklerimizi ziyaret edemesek ve evlerimize kapanmış olsak da bu bayram bizlere çocukları sevindirme, muhtaçlara yardım etme ve dargınlıkları giderme için güzel bir fırsatı sunuyor. Bu fırsatı değerlendirerek, en güzel dayanışma örneklerini sergileyelim; zorda kalan vatandaşlarımıza destek olalım, varsa küskünlükleri giderelim. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz; pandemi sürecinde sürdürdüğümüz tüm hizmetlerimiz gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Toplu taşıma araçlarımız gerekli tüm tedbirleri alınarak, ilgili genelge uyarınca çalışma kısıtlılığı olmayan görevlilere ve sivil vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. İtfaiye personelimiz vatandaşlarımızın zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek. Cenaze, defin hizmetleriyle ilgili personelimiz de görevlerinin başında olacaklar. Herhangi bir olumsuzluğa karşı tüm vatandaşlarımız, TEKSİN Mersin Çağrı Merkezi Alo 185 numaralı hattan belediyemize ulaşabilirler. Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak. Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, hep birlikte güzel günlerde geçireceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum.”
BAŞKAN SEÇERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Seçer, Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer’in mesajı şöyle:

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının gölgesinde olsak da; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Her ne kadar ev ziyaretleriyle büyüklerimizi ziyaret edemesek ve evlerimize kapanmış olsak da bu bayram bizlere çocukları sevindirme, muhtaçlara yardım etme ve dargınlıkları giderme için güzel bir fırsatı sunuyor.

Bu fırsatı değerlendirerek, en güzel dayanışma örneklerini sergileyelim; zorda kalan vatandaşlarımıza destek olalım, varsa küskünlükleri giderelim.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz; pandemi sürecinde sürdürdüğümüz tüm hizmetlerimiz gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Toplu taşıma araçlarımız gerekli tüm tedbirleri alınarak, ilgili genelge uyarınca çalışma kısıtlılığı olmayan görevlilere ve sivil vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. İtfaiye personelimiz vatandaşlarımızın zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek. Cenaze, defin hizmetleriyle ilgili personelimiz de görevlerinin başında olacaklar.

Herhangi bir olumsuzluğa karşı tüm vatandaşlarımız, TEKSİN Mersin Çağrı Merkezi Alo 185 numaralı hattan belediyemize ulaşabilirler.

Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için lütfen tedbirleri elden bırakmayalım.

Bu zor günler mutlaka geçecek ve tüm güzellikler yine bizimle olacak.

Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, hep birlikte güzel günlerde geçireceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum.”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.