.

BAŞKAN SEÇER İŞTEN ÇIKARMA İDDİALARINA YANIT VERDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.08.2021 - 08:58, Güncelleme: 11.08.2021 - 08:58 1303+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER İŞTEN ÇIKARMA İDDİALARINA YANIT VERDİ

Başkan Seçer Çalışana iş çok belediyede Bakın sokaklarınız tertemiz oldu Orada emekçi kadınlar çalışıyor dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılı Ağustos ayı 1. birleşiminde önemli konular konuşuldu. Görüşmeler sırasında Cumhur İttifakı Meclis üyelerinin işten çıkarma konusunda yaptığı değerlendirmeler Meclis’te gergin anların yaşanmasına neden oldu. Başkan Seçer, belediyede farklı siyasi görüşlere mensup binlerce işçinin çalıştığını vurgulayarak, “Siz siyaseti kullanarak ajitasyon yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.Başkan Seçer Belediyede gerçek emekçiler çalışıyor diyerek ifadelerine devam etti  Belediyede çalışan ve emek veren insanların istihdam edildiğini belirten Başkan Seçer, “Çalışana iş çok belediyede. Bakın, sokaklarınız tertemiz oldu. Orada emekçi kadınlar çalışıyor. Emekçi insanlar çalışıyor. Bir partinin gölgesine, bir ocağın, bir bucağın gölgesine gizlenen adamlar çalışmıyor. Gerçek emekçiler çalışıyor. Benim Genel Başkanıma söz söylemeyecek kadar bu işin farkında olan, deneyimli bir siyasetçi olman lazım. Bu konu idari konulardır, siz işinize bakın. Belediyemin hizmetleriyle ilgili, uygulamalarıyla ilgili söyleyeceğiniz bir söz varsa da burada sabaha kadar konuşabilirsiniz” diye konuştu. 
Başkan Seçer Çalışana iş çok belediyede Bakın sokaklarınız tertemiz oldu Orada emekçi kadınlar çalışıyor dedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılı Ağustos ayı 1. birleşiminde önemli konular konuşuldu. Görüşmeler sırasında Cumhur İttifakı Meclis üyelerinin işten çıkarma konusunda yaptığı değerlendirmeler Meclis’te gergin anların yaşanmasına neden oldu. Başkan Seçer, belediyede farklı siyasi görüşlere mensup binlerce işçinin çalıştığını vurgulayarak, “Siz siyaseti kullanarak ajitasyon yapıyorsunuz” ifadelerini kullandı.Başkan Seçer Belediyede gerçek emekçiler çalışıyor diyerek ifadelerine devam etti  Belediyede çalışan ve emek veren insanların istihdam edildiğini belirten Başkan Seçer, “ Çalışana iş çok belediyede. Bakın, sokaklarınız tertemiz oldu. Orada emekçi kadınlar çalışıyor. Emekçi insanlar çalışıyor. Bir partinin gölgesine, bir ocağın, bir bucağın gölgesine gizlenen adamlar çalışmıyor. Gerçek emekçiler çalışıyor. Benim Genel Başkanıma söz söylemeyecek kadar bu işin farkında olan, deneyimli bir siyasetçi olman lazım. Bu konu idari konulardır, siz işinize bakın. Belediyemin hizmetleriyle ilgili, uygulamalarıyla ilgili söyleyeceğiniz bir söz varsa da burada sabaha kadar konuşabilirsiniz” diye konuştu. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.