.

Başkan Sandıkçı: “Türkiye Yüzyılı'nda ilçemize değer katmaya devam edeceğiz"

25.12.2023 - 01:28, Güncelleme: 25.12.2023 - 01:28 108+ kez okundu.
 

Başkan Sandıkçı: “Türkiye Yüzyılı'nda ilçemize değer katmaya devam edeceğiz"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’nda ilçeye değer katan ve insana dokunan projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Kazandırılan projeler ve yatırımlarla ilçeye yeni bir kimlik kazandırdıklarına işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ederek Türkiye Yüzyılı’nda ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. İlçenin değerine değer katacak ve insana dokunan yeni projeler ve yatırımların yolda olduğunun işaretini veren Başkan İbrahim Sandıkçı, sahip oldukları vizyoner belediyecilik modeliyle vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.   Canik’te Vizyon Belediyecilik 4.5 yıl içerisinde azim ve gayretle çalışarak Canik’e hizmet ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imiz için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sahada çalışmalarımızı sürdürdük. Canik’e değer katan, vatandaşlarımızın taleplerine cevap veren proje ve yatırımları ilçemize kazandırdık. Günü kurtaran değil, gelecekte de insanımıza hizmet verecek eserleri kazandırdık. Hiçbir işimizi aksatmadan, görevden değil gönülden çalışarak hemşehrilerimize hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ülkemize, milletimize ve ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.   Başkan Sandıkçı’dan Şehit Ailelerine Başsağlığı Irak'ın kuzeyinde ve Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Irak’ın kuzeyinde ve Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde hain bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmalarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun. Ülkemizin güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize Yüce Mevla’dan muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Yüzyılı’nda ilçeye değer katan ve insana dokunan projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Kazandırılan projeler ve yatırımlarla ilçeye yeni bir kimlik kazandırdıklarına işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ederek Türkiye Yüzyılı’nda ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti. İlçenin değerine değer katacak ve insana dokunan yeni projeler ve yatırımların yolda olduğunun işaretini veren Başkan İbrahim Sandıkçı, sahip oldukları vizyoner belediyecilik modeliyle vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Canik’te Vizyon Belediyecilik

4.5 yıl içerisinde azim ve gayretle çalışarak Canik’e hizmet ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imiz için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sahada çalışmalarımızı sürdürdük. Canik’e değer katan, vatandaşlarımızın taleplerine cevap veren proje ve yatırımları ilçemize kazandırdık. Günü kurtaran değil, gelecekte de insanımıza hizmet verecek eserleri kazandırdık. Hiçbir işimizi aksatmadan, görevden değil gönülden çalışarak hemşehrilerimize hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda ülkemize, milletimize ve ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Sandıkçı’dan Şehit Ailelerine Başsağlığı

Irak'ın kuzeyinde ve Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Irak’ın kuzeyinde ve Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesi’nde hain bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmalarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun. Ülkemizin güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize Yüce Mevla’dan muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.