.

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, 3 OCAK VE YENİ YIL MESAJLARI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.12.2020 - 12:35, Güncelleme: 30.12.2020 - 12:35 1774+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, 3 OCAK VE YENİ YIL MESAJLARI

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, 3 OCAK VE YENİ YIL MESAJLARI

GÜLTAK’TAN, YENİ YIL VE 3 OCAK MESAJLARI * Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı bir mesajında, Mersinlilerin hem yeni yılını tebrik etti; hem de ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutladı. Başkan Gültak mesajında; “Yeni yılın; ülkemize ve vatandaşlarımıza sağlık, bolluk, bereket, huzur ve hayır getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Gültak; “Yeni yılda tüm insanlığın, en başta Koronavirüs (Covit19) salgınından kurtularak, eski huzurlu günlere dönmeyi temenni ediyorum. Salgına karşı tedbirleri lütfen elden bırakmayalım; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim” dedi. Başkan Mustafa Gültak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gönül belediyeciliği ilkesiyle, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli ve temiz bir kent için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eder; yeni yılda vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler dilerim.”    Başkan Gültak'tan 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Günü mesajı Vatan toprağının, ağır bir yokluk ve yoksulluk, ancak bir o kadar da büyük azim ve fedakârlıkla işgal ordularından temizlendiğinin altını çizen Başkan Gültak; “Birinci Dünya Savaşı sonrası, tüm Anadolu’da olduğu Mersin’de de milletimiz, tutsaklığa asla boyun eğmeyeceğini dünyaya ispatlamış, bağımsızlık meşalesi 3 Ocak 1922 tarihinde Mersin’de bir kez daha yakılmıştır” dedi. Başkan Gültak; mesajında; “Aziz Milletimizin, Anadolu'nun her karış toprağında işgal ordularına karşı yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşi Mersin’e de sıçramış ve kurtuluş başarılmıştır. Bu üstün zaferlerin ardında; aziz milletimizin ve Kahraman ordumuzun, hürriyete olan inancı, büyük cesaret ve fedakârlığı vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kurtuluş savaşında canlarını feda ederek bu güzel ülkeyi ve cumhuriyeti bizlere armağan eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜLTAK’TAN, 3 OCAK VE YENİ YIL MESAJLARI

GÜLTAK’TAN, YENİ YIL VE 3 OCAK MESAJLARI

* Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı bir mesajında, Mersinlilerin hem yeni yılını tebrik etti; hem de ‘Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutladı.

Başkan Gültak mesajında; “Yeni yılın; ülkemize ve vatandaşlarımıza sağlık, bolluk, bereket, huzur ve hayır getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Gültak;

“Yeni yılda tüm insanlığın, en başta Koronavirüs (Covit19) salgınından kurtularak, eski huzurlu günlere dönmeyi temenni ediyorum. Salgına karşı tedbirleri lütfen elden bırakmayalım; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim”

dedi.

Başkan Mustafa Gültak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gönül belediyeciliği ilkesiyle, daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli ve temiz bir kent için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni eder; yeni yılda vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler dilerim.” 

 

Başkan Gültak'tan 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Günü mesajı

Vatan toprağının, ağır bir yokluk ve yoksulluk, ancak bir o kadar da büyük azim ve fedakârlıkla işgal ordularından temizlendiğinin altını çizen Başkan Gültak;

“Birinci Dünya Savaşı sonrası, tüm Anadolu’da olduğu Mersin’de de milletimiz, tutsaklığa asla boyun eğmeyeceğini dünyaya ispatlamış, bağımsızlık meşalesi 3 Ocak 1922 tarihinde Mersin’de bir kez daha yakılmıştır”

dedi.

Başkan Gültak; mesajında;

“Aziz Milletimizin, Anadolu'nun her karış toprağında işgal ordularına karşı yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşi Mersin’e de sıçramış ve kurtuluş başarılmıştır. Bu üstün zaferlerin ardında; aziz milletimizin ve Kahraman ordumuzun, hürriyete olan inancı, büyük cesaret ve fedakârlığı vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kurtuluş savaşında canlarını feda ederek bu güzel ülkeyi ve cumhuriyeti bizlere armağan eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutluyorum”

ifadelerini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.