.

BAŞKAN DEMİRTAŞ, "DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM"

Yaşam (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.12.2020 - 10:55, Güncelleme: 30.12.2020 - 11:27 2544+ kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİRTAŞ, "DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM"

BAŞKAN DEMİRTAŞ, "DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM"

PAYLAŞARAK SEVİNDİR’E HAYIRSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR  BAŞKAN DEMİRTAŞ, DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM İlkadım Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik hizmetlerini sürdürüyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın “Paylaşarak Sevindirin” sloganıyla başlattığı toplumsal dayanışma çağrılarına hayırsever vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  İlkadım Belediyesi İlkadımlıların yüreğine dokunan, hayatını kolaylaştıran ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. “Paylaşarak Sevindirin” sloganıyla İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başlattığı ve hayırsever vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören, pandemi süresince toplumsal dayanışma projeleri de ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor. Bu gönüllülük hareketinin yardım eli olan Kadın Koordinasyon Merkezi hayırseverlerden teslim aldığı sıfır veya ikici el kullanılabilir eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar “444 55 01’den  dahili 1055-56” numaralı telefonu arayarak kardeşlik köprüsünün bir parçası olabilir. Aralarında ikinci el ya da sıfır beyaz eşyadan koltuk takımına, elektronik eşyadan mobilyaya kadar çok sayıda eşyayı hayırseverlerin evinden alarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar taşıyan İlkadım Belediyesi nakliye hizmetini ücretsiz karşılıyor.  “İyiliği birlikte büyütelim”  “Paylaşarak Sevindir “ sayesinde, israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması ve ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin yaşamlarına katkı sunmak adına bu projeyi önemsediğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ” Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezimizin Hayır Çarşında hayır severlerden aldığımız kullanılabilir durumdaki ikinci el ürünlerin bakım onarım işlemlerini gerçekleştirerek ürünün geri kazanımının sağlanması ve ülke ekonomisine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. İlkadım Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Dayanışmanın öneminin daha da arttığı bu günlerde, bu iyilik hareketini daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştırmanın şimdi tam zamanı. Gelin, iyiliği birlikte büyütelim” diye konuştu.
BAŞKAN DEMİRTAŞ, "DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM"

PAYLAŞARAK SEVİNDİR’E HAYIRSEVERLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

 BAŞKAN DEMİRTAŞ, DAYANIŞMANIN ÖNEMİNİ BİRLİKTE ORTAYA KOYALIM

İlkadım Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik hizmetlerini sürdürüyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın “Paylaşarak Sevindirin” sloganıyla başlattığı toplumsal dayanışma çağrılarına hayırsever vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

 İlkadım Belediyesi İlkadımlıların yüreğine dokunan, hayatını kolaylaştıran ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. “Paylaşarak Sevindirin” sloganıyla İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başlattığı ve hayırsever vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören, pandemi süresince toplumsal dayanışma projeleri de ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor. Bu gönüllülük hareketinin yardım eli olan Kadın Koordinasyon Merkezi hayırseverlerden teslim aldığı sıfır veya ikici el kullanılabilir eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar “444 55 01’den  dahili 1055-56” numaralı telefonu arayarak kardeşlik köprüsünün bir parçası olabilir. Aralarında ikinci el ya da sıfır beyaz eşyadan koltuk takımına, elektronik eşyadan mobilyaya kadar çok sayıda eşyayı hayırseverlerin evinden alarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar taşıyan İlkadım Belediyesi nakliye hizmetini ücretsiz karşılıyor.

 “İyiliği birlikte büyütelim”

 “Paylaşarak Sevindir “ sayesinde, israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması ve ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin yaşamlarına katkı sunmak adına bu projeyi önemsediğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

” Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezimizin Hayır Çarşında hayır severlerden aldığımız kullanılabilir durumdaki ikinci el ürünlerin bakım onarım işlemlerini gerçekleştirerek ürünün geri kazanımının sağlanması ve ülke ekonomisine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. İlkadım Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Dayanışmanın öneminin daha da arttığı bu günlerde, bu iyilik hareketini daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştırmanın şimdi tam zamanı. Gelin, iyiliği birlikte büyütelim”

diye konuştu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.