.

BAŞKAN BOZDOĞAN YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.04.2022 - 13:42, Güncelleme: 20.04.2022 - 13:42 2465+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda kente yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Başkan Bozdoğan, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan 75. Yıl Kültür Merkezi, Vuslat Düğün Salonu, Kent Meydanı, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projeler için sahada incelemelerde bulundu.   Tarsus Belediyesi örnek belediyecilik anlayışı ile sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel hizmetlerden de taviz vermeyerek 2022 yılını yatırım yılı ilan etmişti. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan projelerin ivme kazanması ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bozdoğan’ın ilk durağı Berdan Nehri yanındaki düzenleme çalışmaları oldu.  Peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Bozdoğan ‘’Berdan Nehri’nin gerdanlığını takıyoruz’’ dedi. İsmetpaşa Mahallesinde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları da son hızla devam ediyor. Kentin birçok mahallesinde başlayacak olan dönüşüm hareketi ile Tarsus’un çehresinin değişmesi ve halka konforlu bir yaşam sunulması hedefleniyor. Yıllardır çeşitli sorunlar sebebi ile çalışmaların devam ettiği 75.Yıl Kültür Merkezi’nde de incelemeler yapan Başkan Bozdoğan, ‘’ Kültürün ve sanatın başkenti Tarsus’a hak ettiği unvanları tek tek teslim edeceğiz’’ diye konuştu. Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir diğer proje ise Kültür Merkezinin yanında bulunan arazide de başlıyor. Alanda hayata geçmesi planlanan proje çok yakında vatandaşlarla paylaşılacak. Vuslat Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda yapılması planlanan Kent Meydanı projesi de meyvelerini vermeye başladı. Bu kapsamda Başkan Bozdoğan, kente layık bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalara son hızla devam ediyor.   KENT HER ALANDA DEVAM EDEN PROJELER İLE TAÇLANIYOR 2022 Yatırım Yılı projelerini vatandaşlarla buluşturmak için sabırsızlandığını ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’ Birlikte yürüdüğümüz, birlikte çalıştığımız, birlikte ürettiğimiz, projelerin yanı sıra dolu dolu geçecek olan 2022 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve kentimizin her alanda projelerimiz ile taçlanması için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda kente yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Başkan Bozdoğan, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan 75. Yıl Kültür Merkezi, Vuslat Düğün Salonu, Kent Meydanı, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projeler için sahada incelemelerde bulundu.

 

Tarsus Belediyesi örnek belediyecilik anlayışı ile sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel hizmetlerden de taviz vermeyerek 2022 yılını yatırım yılı ilan etmişti. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan projelerin ivme kazanması ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bozdoğan’ın ilk durağı Berdan Nehri yanındaki düzenleme çalışmaları oldu.  Peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Bozdoğan ‘’Berdan Nehri’nin gerdanlığını takıyoruz’’ dedi. İsmetpaşa Mahallesinde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları da son hızla devam ediyor. Kentin birçok mahallesinde başlayacak olan dönüşüm hareketi ile Tarsus’un çehresinin değişmesi ve halka konforlu bir yaşam sunulması hedefleniyor. Yıllardır çeşitli sorunlar sebebi ile çalışmaların devam ettiği 75.Yıl Kültür Merkezi’nde de incelemeler yapan Başkan Bozdoğan, ‘’ Kültürün ve sanatın başkenti Tarsus’a hak ettiği unvanları tek tek teslim edeceğiz’’ diye konuştu. Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir diğer proje ise Kültür Merkezinin yanında bulunan arazide de başlıyor. Alanda hayata geçmesi planlanan proje çok yakında vatandaşlarla paylaşılacak. Vuslat Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda yapılması planlanan Kent Meydanı projesi de meyvelerini vermeye başladı. Bu kapsamda Başkan Bozdoğan, kente layık bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalara son hızla devam ediyor.

 

KENT HER ALANDA DEVAM EDEN PROJELER İLE TAÇLANIYOR

2022 Yatırım Yılı projelerini vatandaşlarla buluşturmak için sabırsızlandığını ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’ Birlikte yürüdüğümüz, birlikte çalıştığımız, birlikte ürettiğimiz, projelerin yanı sıra dolu dolu geçecek olan 2022 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve kentimizin her alanda projelerimiz ile taçlanması için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.