.

BAŞKAN BOZDOĞAN GELECEK SEÇİMİ DEĞİL GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2021 - 08:40, Güncelleme: 03.03.2021 - 08:40 2577+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN GELECEK SEÇİMİ DEĞİL GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM

BAŞKAN BOZDOĞAN GELECEK SEÇİMİ DEĞİL GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM

BAŞKAN BOZDOĞAN , “ GELECEK SEÇİMİ DEĞİL, GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM” Tarsus Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yerel yönetimlerde Adalet, Meşveret, Maslahat, Liyakat ve Ehliyete önem verdiklerini belirterek, “Gelecek seçimi değil, gelecek nesli düşünürüm. Çalışmalarımızı da bu şekilde yapıyoruz. Yeri geldiğinde siyasiyim ama belediyeler hizmet yeridir. Bu kentte, Tarsus’ta gençlerimizin hayali benim için çok önemli. Hayatı ne çok fazla önemsiyorum, ne de hafife alıyorum. Hani onursuz birliktelikler yerine, gerekirse onurlu yalnızlıklar yaşamayı da her zaman yeğlerim”dedi. Tarsus Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, başkanlığında gerçekleşti.  Başkan Bozdoğan ve meclis üyeleri Toplantı öncesi meclis binasının fuaye kısmında Ressam Ümit Aslan’ın Şahmeran temalı resim sergisine katıldı.  Mecliste, müdürlük ile komisyonlardan gelen maddeler görüşülürken, toplantının söz ve temenniler bölümünde Başkan Bozdoğan, önemli konulara değindi.
BAŞKAN BOZDOĞAN GELECEK SEÇİMİ DEĞİL GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM

BAŞKAN BOZDOĞAN , “ GELECEK SEÇİMİ DEĞİL, GELECEK NESLİ DÜŞÜNÜRÜM”

Tarsus Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yerel yönetimlerde Adalet, Meşveret, Maslahat, Liyakat ve Ehliyete önem verdiklerini belirterek, “Gelecek seçimi değil, gelecek nesli düşünürüm. Çalışmalarımızı da bu şekilde yapıyoruz. Yeri geldiğinde siyasiyim ama belediyeler hizmet yeridir. Bu kentte, Tarsus’ta gençlerimizin hayali benim için çok önemli. Hayatı ne çok fazla önemsiyorum, ne de hafife alıyorum. Hani onursuz birliktelikler yerine, gerekirse onurlu yalnızlıklar yaşamayı da her zaman yeğlerim”dedi.

Tarsus Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, başkanlığında gerçekleşti.  Başkan Bozdoğan ve meclis üyeleri Toplantı öncesi meclis binasının fuaye kısmında Ressam Ümit Aslan’ın Şahmeran temalı resim sergisine katıldı.  Mecliste, müdürlük ile komisyonlardan gelen maddeler görüşülürken, toplantının söz ve temenniler bölümünde Başkan Bozdoğan, önemli konulara değindi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.