.

BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.12.2020 - 14:04, Güncelleme: 30.12.2020 - 14:04 2269+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ Tarsus Belediyesi öncülüğünde başlatılan uygulama kapsamında hem araç sürücülerine maske, dezenfektan ve sağlık kiti dağıtıldı hem de araçları dezenfekte edildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da uygulamaya katıldı, sürücü koronavirüs önlemleri konusunda bilgilendirdi. Tarsus Belediyesi’nin girişimleriyle başlatılan, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nün de destek verdiği dezenfektan alanı uygulaması, sürücülerin he bilinçlendirildiği hem de dezenfektan ve maske desteği aldığı bir uygulamaya dönüştü. Polisin rutin uygulamalarını yaptığı noktalarda dezenfektan alanı oluşturan Tarsus Belediyesi, trafik ve asayiş kontrolünden geçen araçların sürücülerine maske, dezenfektan, kitap, şapka, oto kokusu, kaza kiti, hijyen kiti ve uyarıcı broşürleri veriyor. Bunun yanı sıra araçlar Tarsus Belediyesi’nin özel kıyafetli ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Az sayıdaki firma tarafından ücret karşılığı yapılan dezenfeksiyon işlemi Tarsus Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da dezenfekte alanına giderek uygulamadan faydalanan sürücülere maske, mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN BOZDOĞAN, COVİD-19'A KARŞI SÜRÜCÜLERİ BİLGİLENDİRDİ

Tarsus Belediyesi öncülüğünde başlatılan uygulama kapsamında hem araç sürücülerine maske, dezenfektan ve sağlık kiti dağıtıldı hem de araçları dezenfekte edildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da uygulamaya katıldı, sürücü koronavirüs önlemleri konusunda bilgilendirdi.

Tarsus Belediyesi’nin girişimleriyle başlatılan, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nün de destek verdiği dezenfektan alanı uygulaması, sürücülerin he bilinçlendirildiği hem de dezenfektan ve maske desteği aldığı bir uygulamaya dönüştü.

Polisin rutin uygulamalarını yaptığı noktalarda dezenfektan alanı oluşturan Tarsus Belediyesi, trafik ve asayiş kontrolünden geçen araçların sürücülerine maske, dezenfektan, kitap, şapka, oto kokusu, kaza kiti, hijyen kiti ve uyarıcı broşürleri veriyor.

Bunun yanı sıra araçlar Tarsus Belediyesi’nin özel kıyafetli ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Az sayıdaki firma tarafından ücret karşılığı yapılan dezenfeksiyon işlemi Tarsus Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da dezenfekte alanına giderek uygulamadan faydalanan sürücülere maske, mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.