.

Aydın Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için ulaşım araçlarına siyah kurdele ve türk bayrağı astı

25.12.2023 - 11:29, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:29 108+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi şehitlerimiz için ulaşım araçlarına siyah kurdele ve türk bayrağı astı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 12 askerimiz için toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı diledi. Türkiye, geçen cuma ve cumartesi günleri Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberlerle yasa boğuldu. Saldırılarda 12 askerimiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Çerçioğlu, “Her şartta vatanımızın korunmasında görev alan ve şehit olan kahraman askerlerimizi unutmayacağız. Şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize bir kez daha başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.    Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 12 askerimiz için toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı diledi.

Türkiye, geçen cuma ve cumartesi günleri Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberlerle yasa boğuldu. Saldırılarda 12 askerimiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Çerçioğlu, “Her şartta vatanımızın korunmasında görev alan ve şehit olan kahraman askerlerimizi unutmayacağız. Şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize bir kez daha başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.