.

Aret Vartanyan, Forum Mersin’de okurlarıyla buluştu

08.01.2019 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1821+ kez okundu.
 

Aret Vartanyan, Forum Mersin’de okurlarıyla buluştu

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, son yıllarda en çok okunan yazarlardan biri olan Aret Vartanyan’ı imza günü etkinliği kapsamında okurlarıyla buluşturdu.Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, tanınmış yazar Aret Vartanyan’ı D&R’da düzenlenen imza günü kapsamında kitap tutkunlarıyla bir araya getirdi. Kitapları ve insan odaklı çalışmalarıyla milyonlarca ruha dokunan Aret Vartanyan’ın imza günü, her yaştan okurun katılımıyla gerçekleştirildi. Vartanyan, yeni kitabı ’Eski sevgililer oteli’ni Forum Mersin ziyaretçileri için imzaladı.
Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, son yıllarda en çok okunan yazarlardan biri olan Aret Vartanyan’ı imza günü etkinliği kapsamında okurlarıyla buluşturdu.
Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, tanınmış yazar Aret Vartanyan’ı D&R’da düzenlenen imza günü kapsamında kitap tutkunlarıyla bir araya getirdi. Kitapları ve insan odaklı çalışmalarıyla milyonlarca ruha dokunan Aret Vartanyan’ın imza günü, her yaştan okurun katılımıyla gerçekleştirildi. Vartanyan, yeni kitabı ’Eski sevgililer oteli’ni Forum Mersin ziyaretçileri için imzaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.