.

Ankara’da LÖSEV'den yeni yıla moralli merhaba

26.12.2023 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 09:49 88+ kez okundu.
 

Ankara’da LÖSEV'den yeni yıla moralli merhaba

LÖSEV’in öncülüğündeki yeni yıl kutlamaları Ankara’da da gerçekleştirildi.ANKARA (İGFA) - LÖSEV ile birlikte lösemili ve kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri yeni yılı umut içinde karşılıyor. Gönüllüler lösemi ve kanser hastası çocuklar için masal kahramanları oldu. Ankara'da  müzikli eğlence programı eşliğinde neşe ile yeni yıldan sağlık dileyen çocukların mutluluğu katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Yeni yıla umutla birlikte merhaba diyen lösemili çocuklar ve aileleri dans edip şarkılar söyledi. Çocukların moral bulduğu etkinlikte daha sonra pasta kesimi ardından hediyeleri takdim edildi.

LÖSEV’in öncülüğündeki yeni yıl kutlamaları Ankara’da da gerçekleştirildi.

ANKARA (İGFA) - LÖSEV ile birlikte lösemili ve kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri yeni yılı umut içinde karşılıyor.

Gönüllüler lösemi ve kanser hastası çocuklar için masal kahramanları oldu.

Ankara'da  müzikli eğlence programı eşliğinde neşe ile yeni yıldan sağlık dileyen çocukların mutluluğu katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Yeni yıla umutla birlikte merhaba diyen lösemili çocuklar ve aileleri dans edip şarkılar söyledi.

Çocukların moral bulduğu etkinlikte daha sonra pasta kesimi ardından hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.