.

Anamur’da asfalt çalışması

Genel 28.01.2020 - 11:01, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2147+ kez okundu.
 

Anamur’da asfalt çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesince, Anamur ilçesindeki asfalt çalışmalarına devam edildiği bildirildi. Büyükşehir Belediyesi’den yapılan açıklamaya göre, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Anamur’un Ören Mahallesi’nde 2 bin 500 metre uzunluğunda 22 ton asfalt çalışması yaptı. “Taşı taş üstüne koyandan Allah razı olsun” Turistik bir bölge olan Anamuryum Caddesi ve Sahil Yolu Caddesi için yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetini ifade eden Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin, “Burada 2.5 kilometrelik bir asfalt çalışmamız oldu. Turizm cenneti olan Anamur için 2020 programında da hizmetlerin devamını istiyoruz. Koordinasyon Müdürümüz ile koordineli çalışıyoruz, işçilerimizden memnunuz. Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet imkanı daha fazla. Ören Mahallesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinin devamını bekliyoruz. Hizmeti edenden, taşı taş üstüne koyandan Allah razı olsun diyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesince, Anamur ilçesindeki asfalt çalışmalarına devam edildiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi’den yapılan açıklamaya göre, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Anamur’un Ören Mahallesi’nde 2 bin 500 metre uzunluğunda 22 ton asfalt çalışması yaptı.
“Taşı taş üstüne koyandan Allah razı olsun”
Turistik bir bölge olan Anamuryum Caddesi ve Sahil Yolu Caddesi için yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetini ifade eden Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin, “Burada 2.5 kilometrelik bir asfalt çalışmamız oldu. Turizm cenneti olan Anamur için 2020 programında da hizmetlerin devamını istiyoruz. Koordinasyon Müdürümüz ile koordineli çalışıyoruz, işçilerimizden memnunuz. Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet imkanı daha fazla. Ören Mahallesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinin devamını bekliyoruz. Hizmeti edenden, taşı taş üstüne koyandan Allah razı olsun diyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.