.

ALİ BOLTAÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 09.01.2021 - 14:27, Güncelleme: 09.01.2021 - 14:27 2330+ kez okundu.
 

ALİ BOLTAÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tarsus Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bir mesaj yayımladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.   Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayan Ali Boltaç, “Bir taraftan da gönül işi olan bu mesleğin mensupları görevlerini yerine getirebilmek için günün her anında canla başla mücadele etmektedirler.   Gazetecilik mesleği kendini sürekli yenileyen, teknolojiyle birlikte farklı şekillerde de icra edilebilen meslekler arasında yer almakta. Son yıllarda internet ve özellikle sosyal medyanın yaygınlaşması, yapılan bir haberin kısa süre içerisinde daha geniş kitlelere ulaşmasına olanak sağlamaktadır. Ama burada doğru ve tarafsız olmak gerektiğine önem verilmeli ve hatalı bir bilginin kısa süre içerisinde toplum genelinde infial uyandırabileceğini unutmamak gerekir.   Tarihi Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanan Tarsus basını da farklı sesleri bünyesinde barındırmakta, teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını da bilmektedir. Elbette özveriye dayanan, yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı direk etkilenen gazetecilerin ve basın kuruluşlarının da desteklenmesi gerektiğini yakinen biliyorum.   Bu duygularla basın dünyasında emek harcayan, basın ahlak ve ilkelerine bağlı olarak hareket eden herkesin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilere de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tarsus Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bir mesaj yayımladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

 

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayan Ali Boltaç, “Bir taraftan da gönül işi olan bu mesleğin mensupları görevlerini yerine getirebilmek için günün her anında canla başla mücadele etmektedirler.

 

Gazetecilik mesleği kendini sürekli yenileyen, teknolojiyle birlikte farklı şekillerde de icra edilebilen meslekler arasında yer almakta. Son yıllarda internet ve özellikle sosyal medyanın yaygınlaşması, yapılan bir haberin kısa süre içerisinde daha geniş kitlelere ulaşmasına olanak sağlamaktadır. Ama burada doğru ve tarafsız olmak gerektiğine önem verilmeli ve hatalı bir bilginin kısa süre içerisinde toplum genelinde infial uyandırabileceğini unutmamak gerekir.

 

Tarihi Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanan Tarsus basını da farklı sesleri bünyesinde barındırmakta, teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını da bilmektedir. Elbette özveriye dayanan, yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı direk etkilenen gazetecilerin ve basın kuruluşlarının da desteklenmesi gerektiğini yakinen biliyorum.

 

Bu duygularla basın dünyasında emek harcayan, basın ahlak ve ilkelerine bağlı olarak hareket eden herkesin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilere de Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.