.

Akkuyu Nükleer A Ş Çalışanlarından Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 23.04.2021 - 15:47, Güncelleme: 23.04.2021 - 15:47 2137+ kez okundu.
 

Akkuyu Nükleer A Ş Çalışanlarından Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Akkuyu Nükleer A Ş Çalışanlarından Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

AKKUYU NÜKLEER A. Ş.  çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla santralin inşa edildiği Büyükeceli Mahallesi'ndeki çocuklar için hediyeler aldı. Hediyeler, ilkokul öğrencilerinin yanı sıra, kimsesiz ve desteğe ihtiyacı olan çocuklarla paylaşılacak.  Pandemi öncesinde santralin inşa edildiği bölgede organizasyonlara imza atan AKKUYU NÜKLEER A.Ş, bu yılki kısıtlamalar nedeniyle farklı bir etkinlik düzenledi. AKKUYU NÜKLEER A.Ş çalışanları, uzun süredir günün sadece belli saatlerinde dışarı çıkabilen çocuklara destek vermek ve onları eğitim, yaratıcılık gibi konularda teşvik etmek için bağış toplayarak, okullara aktarılması planlanan kırtasiye, oyuncak ve eğitici oyunlar satın aldı. Çocuklara hediyeleri, koronavirüs önlemleri kapsamında verilecek.  Akkuyu Nükleer A. Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sürdürülebilir kalkınma ve sosyal sorumluluğun büyük ölçekli projelerin başarılı bir şekilde uygulanmasının temel ilkeleri olduğunu biliyor, ve mümkün olduğunca bu tür projelere ağırlık veriyoruz. Geçen yıl, Türk Hükümeti tarafından, salgın nedeniyle gelir kaynaklarını kaybeden vatandaş kategorileri ve yoksul ailelerini desteklemek amacıyla başlatılan ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasına 3 milyon liradan  fazla para ayırdık. Yerel hastanelere ve okullara maddi destek sağladık, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi, şirketin hayırsever girişimlerinin çalışanlarımıza da nasıl yansıdığını görüyoruz. Onların yerel topluluğa nasıl entegre oldukları ve yerel halkın refahı, bölgenin istikrarı ve refahı için nasıl kişisel sorumluluk gösterdiklerini gururla izliyoruz” ifadeleri kullandı.  AKKUYU NÜKLEER A.Ş., Akkuyu NGS’nin inşa edildiği bölgeye destek için başlattığı faaliyetlerini sürdürüyor. Geçen yıl Şirket Silifke Devlet Hastanesi, Büyükeceli Aile Sağlık Merkezi ile Büyükeceli İlk ve Orta Okuluna bağış sertifikaları vermişti. Yeni eğitim-öğretim yılının başlanması vesilesi ile de Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, sınıfların yenilenmesinden spor malzemeleri teminine kadar Gülnar ilçesindeki okulların çeşitli ihtiyaçları için 372 bin TL tutarında bir bağış sertifikası aktarılmıştı. Geçtiğmiz günlerde de Akkuyu Projesi’nde yer alan firmalarla ile işbirliği yapılarak Gülnar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 500 adet ramazan kolisi teslim edilmişti.   
Akkuyu Nükleer A Ş Çalışanlarından Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

AKKUYU NÜKLEER A. Ş.  çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla santralin inşa edildiği Büyükeceli Mahallesi'ndeki çocuklar için hediyeler aldı. Hediyeler, ilkokul öğrencilerinin yanı sıra, kimsesiz ve desteğe ihtiyacı olan çocuklarla paylaşılacak. 

Pandemi öncesinde santralin inşa edildiği bölgede organizasyonlara imza atan AKKUYU NÜKLEER A.Ş, bu yılki kısıtlamalar nedeniyle farklı bir etkinlik düzenledi. AKKUYU NÜKLEER A.Ş çalışanları, uzun süredir günün sadece belli saatlerinde dışarı çıkabilen çocuklara destek vermek ve onları eğitim, yaratıcılık gibi konularda teşvik etmek için bağış toplayarak, okullara aktarılması planlanan kırtasiye, oyuncak ve eğitici oyunlar satın aldı. Çocuklara hediyeleri, koronavirüs önlemleri kapsamında verilecek. 

Akkuyu Nükleer A. Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sürdürülebilir kalkınma ve sosyal sorumluluğun büyük ölçekli projelerin başarılı bir şekilde uygulanmasının temel ilkeleri olduğunu biliyor, ve mümkün olduğunca bu tür projelere ağırlık veriyoruz. Geçen yıl, Türk Hükümeti tarafından, salgın nedeniyle gelir kaynaklarını kaybeden vatandaş kategorileri ve yoksul ailelerini desteklemek amacıyla başlatılan ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasına 3 milyon liradan  fazla para ayırdık. Yerel hastanelere ve okullara maddi destek sağladık, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Şimdi, şirketin hayırsever girişimlerinin çalışanlarımıza da nasıl yansıdığını görüyoruz. Onların yerel topluluğa nasıl entegre oldukları ve yerel halkın refahı, bölgenin istikrarı ve refahı için nasıl kişisel sorumluluk gösterdiklerini gururla izliyoruz” ifadeleri kullandı. 

AKKUYU NÜKLEER A.Ş., Akkuyu NGS’nin inşa edildiği bölgeye destek için başlattığı faaliyetlerini sürdürüyor. Geçen yıl Şirket Silifke Devlet Hastanesi, Büyükeceli Aile Sağlık Merkezi ile Büyükeceli İlk ve Orta Okuluna bağış sertifikaları vermişti. Yeni eğitim-öğretim yılının başlanması vesilesi ile de Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, sınıfların yenilenmesinden spor malzemeleri teminine kadar Gülnar ilçesindeki okulların çeşitli ihtiyaçları için 372 bin TL tutarında bir bağış sertifikası aktarılmıştı. Geçtiğmiz günlerde de Akkuyu Projesi’nde yer alan firmalarla ile işbirliği yapılarak Gülnar İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 500 adet ramazan kolisi teslim edilmişti. 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.