.

AKDENİZ BELEDİYESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ’NE YENİ BİR PARK KAZANDIRDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.10.2020 - 13:50, Güncelleme: 22.10.2020 - 13:50 1874+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ’NE YENİ BİR PARK KAZANDIRDI

AKDENİZ BELEDİYESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ’NE YENİ BİR PARK KAZANDIRDI

Akdeniz Belediyesi’nden mahallelere yeni park Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Güneş Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güneş Mahallesi sakinlerinin çevre civarda bir park bulunmadığı için farklı ve uzak mahallelerin park alanlarına çocuklarını götürmekte zorlandıklarını ifade etmeleri sonrası, bu talepleri yerine getirildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın talimatıyla yıllardır atıl durumda olan alan, yapılan düzenlemenin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendirildi. Toplam 3 bin 800 metrekarelik alan, ailelerin vakit geçireceği kamelyalar, çocukların oynayabileceği oyun grupları, çocukların düşme riskine karşı darbe almalarını önleyecek kauçuk zemin, çöp kovaları, çim, yeşil alan çalışmaları yapıldı. Ayrıca çocuk oyun grupları da yerleştirilen yeni park mahalle sakinlerine kazandırıldı. Özellikle kent merkezi ve merkeze yakın mahallelerde muhtarlardan ve vatandaşlardan yoğun park ve yeşil alan talebi aldıklarını dile getiren Başkan Gültak, ’İmar Müdürlüğümüzden bütün mahallelerimizde bulunan belediyemize ait ve yeşil alan olarak değerlendirilebilecek bütün alanları tespit ederek, en küçük alanları dahi özellikle çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri oyun grupları ve başta kadınlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri jimnastik aletleri ile donatıyoruz. Güneş Mahallesi’nde de böyle bir alan bulduk ve hemen düzenleyerek, hizmete sunduk" dedi.
AKDENİZ BELEDİYESİ, GÜNEŞ MAHALLESİ’NE YENİ BİR PARK KAZANDIRDI

Akdeniz Belediyesi’nden mahallelere yeni park

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Güneş Mahallesi’ne yeni bir park kazandırıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güneş Mahallesi sakinlerinin çevre civarda bir park bulunmadığı için farklı ve uzak mahallelerin park alanlarına çocuklarını götürmekte zorlandıklarını ifade etmeleri sonrası, bu talepleri yerine getirildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın talimatıyla yıllardır atıl durumda olan alan, yapılan düzenlemenin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendirildi.

Toplam 3 bin 800 metrekarelik alan, ailelerin vakit geçireceği kamelyalar, çocukların oynayabileceği oyun grupları, çocukların düşme riskine karşı darbe almalarını önleyecek kauçuk zemin, çöp kovaları, çim, yeşil alan çalışmaları yapıldı. Ayrıca çocuk oyun grupları da yerleştirilen yeni park mahalle sakinlerine kazandırıldı.

Özellikle kent merkezi ve merkeze yakın mahallelerde muhtarlardan ve vatandaşlardan yoğun park ve yeşil alan talebi aldıklarını dile getiren Başkan Gültak, ’İmar Müdürlüğümüzden bütün mahallelerimizde bulunan belediyemize ait ve yeşil alan olarak değerlendirilebilecek bütün alanları tespit ederek, en küçük alanları dahi özellikle çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri oyun grupları ve başta kadınlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri jimnastik aletleri ile donatıyoruz. Güneş Mahallesi’nde de böyle bir alan bulduk ve hemen düzenleyerek, hizmete sunduk" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.