.

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYILARI MERSİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Genel 05.02.2024 - 08:17, Güncelleme: 05.02.2024 - 08:17 5722+ kez okundu.
 

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYILARI MERSİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYILARI MERSİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayı Adayı Serhat Şimşek Ve Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Umut Can Köşker Ak Parti Mersin İl Başkanlığını Ziyaret Etti. ​ 04 Şubat 2024 Tarihinde Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sn.Ebrar ÇOBAN'ın Katılımlarıyla Düzenlenen Ak Parti İl Teşkilat Toplantısına Yoğun Katılım Ve Yoğun İlgi Vardı Toplantı Esnasında Meclis Üyeleri Aday Adayları İle Özel Olarak Tek Tek Görüşüldü Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Yılmaz Toplantı Sonrası Şu Açıklamalarda Bulundu 31 Mart 2024 Tarihin'de Yapılacak Olan Yerel Seçimde İnşallah Mersin'imizi Cumhurbaşkanımız Ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN'a Hediye Edeceğiz Dedi. Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve Ak Parti Gençlik Kolları Tarsus Teşkilat Başkanı Serhat Şimşek İnşallah Tarsus 31 Mart 2024 Akşamın'da Kararımız Net Diyerek Tarsus'u Tatlandıracak Dedi.
AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYILARI MERSİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Adayı Adayı Serhat Şimşek Ve Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Umut Can Köşker Ak Parti Mersin İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

04 Şubat 2024 Tarihinde Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sn.Ebrar ÇOBAN'ın Katılımlarıyla Düzenlenen Ak Parti İl Teşkilat Toplantısına Yoğun Katılım Ve Yoğun İlgi Vardı Toplantı Esnasında Meclis Üyeleri Aday Adayları İle Özel Olarak Tek Tek Görüşüldü Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Yılmaz Toplantı Sonrası Şu Açıklamalarda Bulundu 31 Mart 2024 Tarihin'de Yapılacak Olan Yerel Seçimde İnşallah Mersin'imizi Cumhurbaşkanımız Ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN'a Hediye Edeceğiz Dedi.

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve Ak Parti Gençlik Kolları Tarsus Teşkilat Başkanı Serhat Şimşek İnşallah Tarsus 31 Mart 2024 Akşamın'da Kararımız Net Diyerek Tarsus'u Tatlandıracak Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.