.

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN'dan GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Genel 31.12.2023 - 11:49, Güncelleme: 31.12.2023 - 11:49 1055+ kez okundu.
 

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN'dan GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN TARSUS DEVLET HASTANESİNDE

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan Dün Tarsus İlçemize Bağlı Atatürk Çarşın'da ve Şahin Mahallesin'de Faaliyet Gösteren Esnafları Ziyaret Edip ''31 Mart 2024'' Tarihin'de Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde CUMHUR İTTİFAKI İçin Destek ve Oy İstedi Tarihi Atatürk Çarşısı ve Şahin Mahallesi Esnafları Tarafından Yoğun İlgiyle Karşılanan Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan Tüm Hemşerilerine Teşekkür Etti Yaptığı Ziyaret Sırasın'da Esnaflar İle Yakından İlgilenen Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan TARSUS Kararını NET Bir Şekile Vermiştir Dedi. Yoğun Bir Gün Geçiren Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Daha Sonrasın'da Çok Anlamlı ve Güzel Ziyaret Gerçekleştirdi Tarsus Devlet Hastanesin'de Tedavi Görev Tarsus Altaylılar Mahallesin'de İkamet Eden 2002 Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Kurucuların'dan Ünal YILDIRIM'ın Babası Bayram YILDIRIM'a Geçmiş Olsun Ziyaretin'de Bulundu.
AK PARTİ TARSUS BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN TARSUS DEVLET HASTANESİNDE

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan Dün Tarsus İlçemize Bağlı Atatürk Çarşın'da ve Şahin Mahallesin'de Faaliyet Gösteren Esnafları Ziyaret Edip ''31 Mart 2024'' Tarihin'de Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde CUMHUR İTTİFAKI İçin Destek ve Oy İstedi Tarihi Atatürk Çarşısı ve Şahin Mahallesi Esnafları Tarafından Yoğun İlgiyle Karşılanan Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan Tüm Hemşerilerine Teşekkür Etti Yaptığı Ziyaret Sırasın'da Esnaflar İle Yakından İlgilenen Meclis Üyesi Aday Adayı Fidan TARSUS Kararını NET Bir Şekile Vermiştir Dedi.

Yoğun Bir Gün Geçiren Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Daha Sonrasın'da Çok Anlamlı ve Güzel Ziyaret Gerçekleştirdi Tarsus Devlet Hastanesin'de Tedavi Görev Tarsus Altaylılar Mahallesin'de İkamet Eden 2002 Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Kurucuların'dan Ünal YILDIRIM'ın Babası Bayram YILDIRIM'a Geçmiş Olsun Ziyaretin'de Bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.