.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ‘Odak Noktası’nda (CANLI)

Siyaset 05.05.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 12:00 5463+ kez okundu.
 

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ‘Odak Noktası’nda (CANLI)

Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, 14 Mayıs seçimleri öncesinde ülke gündemini ve yerel saha çalışmalarını “Odak Noktası” programında değerlendiriyor.BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa Milletvekili ve aynı zamanda 28. Dönem için Bursa 2. Bölge 5. sıra adayı olan Muhammet Müfit Aydın, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında Odak Noktası programına konuk oldu. Milletvekili Aydın, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor. https://youtu.be/jG3yIDQLBQs Muhalefetin seçim sürecinde söylemleri ve tutumlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Müfit Aydın, "Recep Tayyip Erdoğan'ı tanımak istiyorsanız gidin dünya ülkelerinde özellikle İslam coğrafyasında bir sorun. Oralarda dahi haklarını savunan tek lider ve destekçileri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Pandemi döneminde bile mazlum aleminin tümüne, Avrupa ve Amerika'ya da gereken desteği gönderdi" dedi. Programda Miletvekili Aydın muhalefete yüklendi. Genç kitleye de seslenen bulunan Aydın, "Siz hayal edin biz devlet olarak destek verelim dedik ve halen de bu sözümüzü yerine getiriyoruz" dedi. Aydın, hükümeti tarımsal ve kırsal destekleriyle vatandaşların geri göçlerinin başladığını ifade etti. EYT'lilerle ilgili sorunun çözümlenmesine rağmen maaşlar konusunda beklenti içerisinde olduğunun sorulması üzerine konuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "Cumhurbaşkanımız bir talimat verdiğinde o talimatın yerine gelmeyeceği bir şey olmadığını" belirterek, maaş konusunun da en kısa sürede çözümleneceğini söyledi.

Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, 14 Mayıs seçimleri öncesinde ülke gündemini ve yerel saha çalışmalarını “Odak Noktası” programında değerlendiriyor.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa Milletvekili ve aynı zamanda 28. Dönem için Bursa 2. Bölge 5. sıra adayı olan Muhammet Müfit Aydın, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında Odak Noktası programına konuk oldu.

Milletvekili Aydın, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor.

https://youtu.be/jG3yIDQLBQs

Muhalefetin seçim sürecinde söylemleri ve tutumlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Müfit Aydın, "Recep Tayyip Erdoğan'ı tanımak istiyorsanız gidin dünya ülkelerinde özellikle İslam coğrafyasında bir sorun. Oralarda dahi haklarını savunan tek lider ve destekçileri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Pandemi döneminde bile mazlum aleminin tümüne, Avrupa ve Amerika'ya da gereken desteği gönderdi" dedi.

Programda Miletvekili Aydın muhalefete yüklendi.

Genç kitleye de seslenen bulunan Aydın, "Siz hayal edin biz devlet olarak destek verelim dedik ve halen de bu sözümüzü yerine getiriyoruz" dedi.

Aydın, hükümeti tarımsal ve kırsal destekleriyle vatandaşların geri göçlerinin başladığını ifade etti.

EYT'lilerle ilgili sorunun çözümlenmesine rağmen maaşlar konusunda beklenti içerisinde olduğunun sorulması üzerine konuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "Cumhurbaşkanımız bir talimat verdiğinde o talimatın yerine gelmeyeceği bir şey olmadığını" belirterek, maaş konusunun da en kısa sürede çözümleneceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.