.

Aday olamayan Burhanettin Kocamaz'dan İlk Açıklama

19.02.2019 - 19:31, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2544+ kez okundu.
 

Aday olamayan Burhanettin Kocamaz'dan İlk Açıklama

İYİ Parti il başkanlığının yerel seçim adaylık başvurusunu YSK'ya 15 dk geç teslim etmesi iddiasıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kabul edilmeyen Burhanettin Kocamaz, onaylı twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. [caption id="attachment_6527" align="aligncenter" width="1175"] Burhanettin Kocamaz'dan İlk Twitter Açıklama[/caption] Yaptığı paylaşımda MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna'yı işaret ederek; Sevgili Mersinliler,Değerli Yol Arkadaşlarım;Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük!Ama asla yılmadık.Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı. şeklinde konuşan Burhanettin Kocamaz, sözlerine şöyle devam etti. Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin’i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz. https://twitter.com/BKocamaz33/status/1097933592947294210
İYİ Parti il başkanlığının yerel seçim adaylık başvurusunu YSK'ya 15 dk geç teslim etmesi iddiasıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kabul edilmeyen Burhanettin Kocamaz, onaylı twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. [caption id="attachment_6527" align="aligncenter" width="1175"]Burhanettin Kocamaz'dan İlk Twitter Açıklama Burhanettin Kocamaz'dan İlk Twitter Açıklama[/caption] Yaptığı paylaşımda MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna'yı işaret ederek;
Sevgili Mersinliler,Değerli Yol Arkadaşlarım;Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük!Ama asla yılmadık.Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı.
şeklinde konuşan Burhanettin Kocamaz, sözlerine şöyle devam etti.
Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin’i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz.
https://twitter.com/BKocamaz33/status/1097933592947294210
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.