.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.03.2021 - 15:42, Güncelleme: 09.03.2021 - 15:42 2062+ kez okundu.
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , “Bir toplumda kadına gösterilen saygı; aslında ona verilen değeri ifade eder. “ dedi. Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm insanlar için dünyayı daha doğru daha güzel kılan kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadına bir anne, bir kardeş ve bir eş olarak gösterilen saygı ve hürmetin düzeyi, o toplumun geldiği medeniyet seviyesinin de bir ölçüsüdür. Geçmişten günümüze baktığımızda kadınlarımız tarihimizin her evresinde toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, feragat ve fedakârlıkların en yücesini yapmışlardır. Onlar için ne yapsak yeterli değildir. Bizler kadınlarımızın hak ettiği yere gelebilmeleri için onlarla birlikte mücadele etmeye varız. Kadına yönelik şiddet ANNE' ye , eş'e, kardeşe yapılan saldırıdır. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi kadınların maruz kaldığı şiddet halen önemli bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, geleceğe daha da güvenle bakabileceğiz.” Şiddetin olmadığı, kadın cinayetlerinin olmadığı, insanların insanca yaşadığı bir dünya dileğiyle bütün annelerin ellerinden öper, bu duygularla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , “Bir toplumda kadına gösterilen saygı; aslında ona verilen değeri ifade eder. “ dedi.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Tüm insanlar için dünyayı daha doğru daha güzel kılan kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadına bir anne, bir kardeş ve bir eş olarak gösterilen saygı ve hürmetin düzeyi, o toplumun geldiği medeniyet seviyesinin de bir ölçüsüdür.
Geçmişten günümüze baktığımızda kadınlarımız tarihimizin her evresinde toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, feragat ve fedakârlıkların en yücesini yapmışlardır. Onlar için ne yapsak yeterli değildir. Bizler kadınlarımızın hak ettiği yere gelebilmeleri için onlarla birlikte mücadele etmeye varız.
Kadına yönelik şiddet ANNE' ye , eş'e, kardeşe yapılan saldırıdır. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi kadınların maruz kaldığı şiddet halen önemli bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, geleceğe daha da güvenle bakabileceğiz.”
Şiddetin olmadığı, kadın cinayetlerinin olmadığı, insanların insanca yaşadığı bir dünya dileğiyle bütün annelerin ellerinden öper, bu duygularla tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.