.

65 yaş üstü ve 18 yaş altına toplu ulaşım sınırlaması

Duyuru (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.04.2021 - 09:25, Güncelleme: 14.04.2021 - 09:25 4850+ kez okundu.
 

65 yaş üstü ve 18 yaş altına toplu ulaşım sınırlaması

65 yaş üstü ve 18 yaş altına toplu ulaşım sınırlaması

65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma kullanma sınırlaması yeniden getirildi. Vaka artış oranı devam ederken gözler bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu. 65 YAŞ ÜSTÜ VE 18 YAŞ ALTININ TOPLU TAŞIMA KULLANIMI Bu kapsamda artan vakalara karşı Kabine'den yeni önlemler çıktı. Bu önlemlerden bir tanesi de, kontrollü normalleşmeyle kaldırılan 65 yaş üstü ve 18 yaş altının toplu taşıma kullanımı kısıtlaması oldu. YENİDEN SINIRLANDIRILDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, "65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma kullanma sınırlaması yeniden getirildi." dedi.
65 yaş üstü ve 18 yaş altına toplu ulaşım sınırlaması

65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma kullanma sınırlaması yeniden getirildi.
Vaka artış oranı devam ederken gözler bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu.

65 YAŞ ÜSTÜ VE 18 YAŞ ALTININ TOPLU TAŞIMA KULLANIMI
Bu kapsamda artan vakalara karşı Kabine'den yeni önlemler çıktı. Bu önlemlerden bir tanesi de, kontrollü normalleşmeyle kaldırılan 65 yaş üstü ve 18 yaş altının toplu taşıma kullanımı kısıtlaması oldu.

YENİDEN SINIRLANDIRILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma kullanma sınırlaması yeniden getirildi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.