.

20th Century Studios dan Gerçek Kahraman Filmine Ait Fragman ve Poster Yayında

Sanat (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.06.2021 - 09:17, Güncelleme: 11.06.2021 - 09:17 5168+ kez okundu.
 

20th Century Studios dan Gerçek Kahraman Filmine Ait Fragman ve Poster Yayında

20th Century Studios dan Gerçek Kahraman Filmine Ait Fragman ve Poster Yayında

Kadrosunda Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil rel Howery, Utkarsh Ambudkar ve Taika Waititi'nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Shawn Levy’nin oturduğu epik macera komedisi “Gerçek Kahraman” filminden yeni fragman ve poster yayınlandı. “Gerçek Kahraman”, 13 Ağustos’da sinemalarda... 20th Century Studios yapımı “Gerçek Kahraman”, aslında video oyununun içinde bir arka plan oyuncusu olduğunu keşfeden banka memuru Guy’ın kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar vermesini anlatıyor.  Ryan Reynolds’ın Guy’a hayat verdiği, Jodie Comer, Joe Keery, Lil rel Howery, Utkarsh Ambudkar ve Taika Waititi’nin başrollerini paylaştığı “Gerçek Kahraman”, Matt Lieberman ve Zak Penn'in senaryosundan ve Lieberman'ın hikayesinden Shawn Levy tarafından yönetiliyor.  Filmin yapımcılığını Ryan Reynolds, Shawn Levy, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Adam Kolbrenner üstlenirken, Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine ve Michael Riley McGrath ise filmin idari yapımcılığını yürütüyor.  Aralarında Imane “Pokimane” Anys, Lannan “LazarBeam” Eacott, Sean William “Jacksepticeye” McLoughlin, Tyler “Ninja” Blevins ve Daniel “DanTDM” Middleton'da bulunduğu video oyun dünyasının en etkili isimleri “Gerçek Kahraman”da küçük rolleriyle yer alıyor.
20th Century Studios dan Gerçek Kahraman Filmine Ait Fragman ve Poster Yayında

Kadrosunda Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil rel Howery, Utkarsh Ambudkar ve Taika Waititi'nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Shawn Levy’nin oturduğu epik macera komedisi “Gerçek Kahraman” filminden yeni fragman ve poster yayınlandı. “Gerçek Kahraman”, 13 Ağustos’da sinemalarda...

20th Century Studios yapımı “Gerçek Kahraman”, aslında video oyununun içinde bir arka plan oyuncusu olduğunu keşfeden banka memuru Guy’ın kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar vermesini anlatıyor.

 Ryan Reynolds’ın Guy’a hayat verdiği, Jodie Comer, Joe Keery, Lil rel Howery, Utkarsh Ambudkar ve Taika Waititi’nin başrollerini paylaştığı “Gerçek Kahraman”, Matt Lieberman ve Zak Penn'in senaryosundan ve Lieberman'ın hikayesinden Shawn Levy tarafından yönetiliyor.

 Filmin yapımcılığını Ryan Reynolds, Shawn Levy, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Adam Kolbrenner üstlenirken, Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine ve Michael Riley McGrath ise filmin idari yapımcılığını yürütüyor.

 Aralarında Imane “Pokimane” Anys, Lannan “LazarBeam” Eacott, Sean William “Jacksepticeye” McLoughlin, Tyler “Ninja” Blevins ve Daniel “DanTDM” Middleton'da bulunduğu video oyun dünyasının en etkili isimleri “Gerçek Kahraman”da küçük rolleriyle yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.