.

Ziyaretçiler, Sevgililer Günü etkinliklerinde doyasıya eğlendi

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2022 - 12:20, Güncelleme: 14.02.2022 - 10:43 6624+ kez okundu.
 

Ziyaretçiler, Sevgililer Günü etkinliklerinde doyasıya eğlendi

Ziyaretçiler, Sevgililer Günü etkinliklerinde doyasıya eğlendi

MERSİN (İHA) – Mersin’de bir alışveriş merkezi, Sevgililer Gününe özel etkinlik düzenledi. Alışveriş için gelen ziyaretçiler, etkinliklerde doyasıya eğlendi.Palm City Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Sevgililer Gününe özel etkinlikler, Mersin Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleşti. Sevgililer Günü konseptine uygun oluşturulan alanda dans performansları, canlı müzik performansları, zumba ve ödüllü spor yarışmaları gibi sanat, spor ve kültür aktiviteleri düzenlendi.Etkinlikler, alışveriş merkezinde bugün de 13.00-19.00 saatleri arasında devam edecek. Etkinlikler kapsamında bugün çiftlerin katılacağı özel yarışmalar, DJ performansları ve dans performansları gerçekleştirilecek.
Ziyaretçiler, Sevgililer Günü etkinliklerinde doyasıya eğlendi
MERSİN (İHA) – Mersin’de bir alışveriş merkezi, Sevgililer Gününe özel etkinlik düzenledi. Alışveriş için gelen ziyaretçiler, etkinliklerde doyasıya eğlendi.
Palm City Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Sevgililer Gününe özel etkinlikler, Mersin Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleşti. Sevgililer Günü konseptine uygun oluşturulan alanda dans performansları, canlı müzik performansları, zumba ve ödüllü spor yarışmaları gibi sanat, spor ve kültür aktiviteleri düzenlendi.
Etkinlikler, alışveriş merkezinde bugün de 13.00-19.00 saatleri arasında devam edecek. Etkinlikler kapsamında bugün çiftlerin katılacağı özel yarışmalar, DJ performansları ve dans performansları gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.