.

ZİRAAT ODASI BAŞKANI NIN OĞLUNUN MUTLU GÜNÜ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.06.2021 - 12:53, Güncelleme: 25.06.2021 - 12:53 1597+ kez okundu.
 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI NIN OĞLUNUN MUTLU GÜNÜ

Veyis Avcı nın oğlu Hüseyin Avcı 25 Haziran 2021 Cuma günü dünya evine giriyor

Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı’nın oğlu Hüseyin Avcı 25 Haziran 2021 Cuma günü dünya evine giriyor. Hüseyin Avcı ile Kadriye Aydın çiftinin düğün törenleri saat 18.3 daTarsus Baraj bjlgesindeki Toy Bahçesinde yapılacak. Vacide ve Muhittin Aydının kızları Kadriye hanım, Veyis ve Yasemin Avcı çiftinin oğulları HÜzeyin avcı ile evlenecek. Törene seçkin davetlerin büyük ilgi gsötermesibekleniyor.  
Veyis Avcı nın oğlu Hüseyin Avcı 25 Haziran 2021 Cuma günü dünya evine giriyor


Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı’nın oğlu Hüseyin Avcı 25 Haziran 2021 Cuma günü dünya evine giriyor. Hüseyin Avcı ile Kadriye Aydın çiftinin düğün törenleri saat 18.3 daTarsus Baraj bjlgesindeki Toy Bahçesinde yapılacak. Vacide ve Muhittin Aydının kızları Kadriye hanım, Veyis ve Yasemin Avcı çiftinin oğulları
HÜzeyin avcı ile evlenecek. Törene seçkin davetlerin büyük ilgi gsötermesibekleniyor.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.