.

Yüz yüze eğitimin detayları açıklandı

Eğitim (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.03.2021 - 08:59, Güncelleme: 02.03.2021 - 08:59 1757+ kez okundu.
 

Yüz yüze eğitimin detayları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplansının ardından yaptığı açıklamada okul öncesi, 8. sınıf ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplansının ardından yaptığı açıklamada okul öncesi, 8. sınıf ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. 8. VE 12. SINIFLAR OKULA DÖNÜYOR Yüz yüze eğitimle ilgili velilerin ve öğrencilerin merakla beklediği açıklamalarda bulunan Erdoğan, 8. ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceği duyurdu. OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DERS ZİLİ ÇALACAK Cumhurbaşkanı ayrıca, okul öncesi eğitimde de yüz yüze eğitim modeline geçileceğini açıkladı. DÜŞÜK VE ORTA RİSKLİ İLLERDE EĞİTİM BAŞLIYOR "Düşük ve orta riskteki illerde diğer kademelerde de eğitime başlanılacaktır." diyen Erdoğan, liselerde de sınavların yüz yüze yapılacağını söyledi. LİSELERDE SINAVLAR YÜZ YÜZE YAPILACAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: "8 ve 12.sınıflarda eğitim öğretim açılacak. Düşük ve orta riskteki illerde diğer kademelerde de eğitime başlanılacaktır. Liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır."DÜŞÜK RİSKLİ İLLER Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır. ORTA RİSKLİ İLLER Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Malatya, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplansının ardından yaptığı açıklamada okul öncesi, 8. sınıf ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplansının ardından yaptığı açıklamada okul öncesi, 8. sınıf ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti.

8. VE 12. SINIFLAR OKULA DÖNÜYOR
Yüz yüze eğitimle ilgili velilerin ve öğrencilerin merakla beklediği açıklamalarda bulunan Erdoğan, 8. ve 12 sınıflarda yüz yüze eğitime geçileceği duyurdu.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DERS ZİLİ ÇALACAK
Cumhurbaşkanı ayrıca, okul öncesi eğitimde de yüz yüze eğitim modeline geçileceğini açıkladı.

DÜŞÜK VE ORTA RİSKLİ İLLERDE EĞİTİM BAŞLIYOR
"Düşük ve orta riskteki illerde diğer kademelerde de eğitime başlanılacaktır." diyen Erdoğan, liselerde de sınavların yüz yüze yapılacağını söyledi.

LİSELERDE SINAVLAR YÜZ YÜZE YAPILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"8 ve 12.sınıflarda eğitim öğretim açılacak. Düşük ve orta riskteki illerde diğer kademelerde de eğitime başlanılacaktır. Liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır."DÜŞÜK RİSKLİ İLLER
Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır.

ORTA RİSKLİ İLLER
Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Isparta, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Malatya, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.