.

Yasmin Erbil İki yılım gitti

Magazin (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.04.2021 - 09:18, Güncelleme: 29.04.2021 - 09:18 6126+ kez okundu.
 

Yasmin Erbil İki yılım gitti

Yasmin Erbil İki yılım gitti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisi gibi oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Bebek'te görüntülendi. "ÇÖP" "Çok korkuyorum maskemi asla çıkarmıyorum" diye Yasmin, arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi. 18 günlük kapanma sürecinden dolayı moralinin bozuk olduğunu belirten Erbil, "Ben 24 yaşındayım, iki yılım gitti, çöp" diye konuştu. "BABAM ÇOK İYİ" Babası Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla alakalı konuşan Erbil, "Babam artık çok daha iyi. Arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. En son tatile Antalya’ya gitti, hatta havuza girdi. Maşallahı var yani çok şükür” ifadelerini kullandı.
Yasmin Erbil İki yılım gitti

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisi gibi oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Bebek'te görüntülendi.

"ÇÖP"

"Çok korkuyorum maskemi asla çıkarmıyorum" diye Yasmin, arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi. 18 günlük kapanma sürecinden dolayı moralinin bozuk olduğunu belirten Erbil, "Ben 24 yaşındayım, iki yılım gitti, çöp" diye konuştu.

"BABAM ÇOK İYİ"

Babası Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla alakalı konuşan Erbil, "Babam artık çok daha iyi. Arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. En son tatile Antalya’ya gitti, hatta havuza girdi. Maşallahı var yani çok şükür” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.