.
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1867 kez görütülendi.
 

Baki Şimşek’ten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Görüşmesine Sert Tepki

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki ŞİMŞEK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Baki Şimşek, tutuklu HDP milletvekili Selehattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Selvi Kılıçdaroğlu ve Dilek İmamoğlu'nun buluşmalarına tepki gösterdi.  
Ekleme Tarihi: 07.11.2020 - 13:21

Baki Şimşek’ten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Demirtaş Görüşmesine Sert Tepki

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki ŞİMŞEK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Baki Şimşek, tutuklu HDP milletvekili Selehattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Selvi Kılıçdaroğlu ve Dilek İmamoğlu'nun buluşmalarına tepki gösterdi.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.