.

Vali Pehlivan, kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahaya indi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2022 - 12:26, Güncelleme: 14.06.2022 - 11:56 8442+ kez okundu.
 

Vali Pehlivan, kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahaya indi

Vali Pehlivan, kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahaya indi

MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünün Mersin için yaptığı kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahada incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Pehlivan, beraberinde AFAD İl Müdürü Cenk Yıldız ile birlikte kuvvetli yağışlardan etkilenen merkez Akdeniz ilçesi Müfide İlhan Mahallesi Çavuşlu Deresi yakınında ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, Çavuşlu Deresinde iyileştirme çalışmalarının yapılması yönünde ilgili birimlere talimat verdi.
Vali Pehlivan, kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahaya indi
MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğünün Mersin için yaptığı kuvvetli yağış uyarılarının ardından sahada incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Pehlivan, beraberinde AFAD İl Müdürü Cenk Yıldız ile birlikte kuvvetli yağışlardan etkilenen merkez Akdeniz ilçesi Müfide İlhan Mahallesi Çavuşlu Deresi yakınında ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, Çavuşlu Deresinde iyileştirme çalışmalarının yapılması yönünde ilgili birimlere talimat verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.