.

Tuncay Tolga Özçakmak Beykoz'da sanatçılarla bir araya geldi

27.12.2023 - 03:01, Güncelleme: 27.12.2023 - 03:01 219+ kez okundu.
 

Tuncay Tolga Özçakmak Beykoz'da sanatçılarla bir araya geldi

İstanbul'un Karadeniz'e açılan kapısı boğazın incisi Beykoz'un en genç belediye başkan aday adayı Tuncay Tolga Özçakmak, hazırladığı kültür-sanat projeleriyle Beykoz'u bir dünya şehri yaratma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Projelerini değerlendirmek ve uzman görüşleri almak için Türkiye'nin en önemli menajer ve yapımcılarından biri olan Tümay Özokur, Devlet Tiyatroları sanatçısı ve yönetmen Kubilay Karslıoğlu, Devlet Tiyatrosu sanatçıları Bennu Yıldırımlar, Nazlı Tosunoğlu, oyuncu ve spor psikoloğu Eylem Şenkal ve İletişim Antropoloğu Doç.Dr. Ebru Güzel'le görüştü. Özçakmak, Cannes Film Festivali'yle yarışacak bir festival planladığını,Boğaza bakan bir anfi tiyatro, Beykoz'un köylerinde film platoları gibi projelerle Beykoz'u marka şehir yapma fikrini sanatçılarla paylaştı.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
İstanbul'un Karadeniz'e açılan kapısı boğazın incisi Beykoz'un en genç belediye başkan aday adayı Tuncay Tolga Özçakmak, hazırladığı kültür-sanat projeleriyle Beykoz'u bir dünya şehri yaratma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Projelerini değerlendirmek ve uzman görüşleri almak için Türkiye'nin en önemli menajer ve yapımcılarından biri olan Tümay Özokur, Devlet Tiyatroları sanatçısı ve yönetmen Kubilay Karslıoğlu, Devlet Tiyatrosu sanatçıları Bennu Yıldırımlar, Nazlı Tosunoğlu, oyuncu ve spor psikoloğu Eylem Şenkal ve İletişim Antropoloğu Doç.Dr. Ebru Güzel'le görüştü.

Özçakmak, Cannes Film Festivali'yle yarışacak bir festival planladığını,Boğaza bakan bir anfi tiyatro, Beykoz'un köylerinde film platoları gibi projelerle Beykoz'u marka şehir yapma fikrini sanatçılarla paylaştı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.