.

Trakya Veteranlar Ligi'nde son hafta karşılaşmaları

25.12.2023 - 18:50, Güncelleme: 25.12.2023 - 18:50 88+ kez okundu.
 

Trakya Veteranlar Ligi'nde son hafta karşılaşmaları

Trakya Veteranlar Ligi'nde bu hafta Keşan temsilcilerinden Anafartalarspor Veteranlar, Lüleburgaz Veteranlara 3-2 yenilirken, diğer karşılaşmalardaki temsilciler rakiplerini yendi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Veteranlar Ligi'nde mücadele eden İpsala Veteranlar, Kırklareli Belediye Veteranlarını 4-3 yenerken, sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Keşan Atatürk Stadı Mustafa Kaldı sahasında oynanan  bir başka karşılaşmada ise Saros Veteranlar Ergene Yıldızları 3-2 yendi. Çarşı Veteranlar ise Uzunköprü Veteranlar'ı 2-0 yenerek sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Yine Keşan Atatürk Stadı Mustafa kaldı sahasında oynanan bir başka karşılaşmada da Anafartalarspor Veteranlar, Lüleburgaz Veteranlar'a 3-2 yenildi. Lüleburgaz Veteranlar 3-2 kazanarak sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Trakya Veteranlar Ligi'nde bu hafta Keşan temsilcilerinden Anafartalarspor Veteranlar, Lüleburgaz Veteranlara 3-2 yenilirken, diğer karşılaşmalardaki temsilciler rakiplerini yendi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Veteranlar Ligi'nde mücadele eden İpsala Veteranlar, Kırklareli Belediye Veteranlarını 4-3 yenerken, sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Keşan Atatürk Stadı Mustafa Kaldı sahasında oynanan  bir başka karşılaşmada ise Saros Veteranlar Ergene Yıldızları 3-2 yendi.

Çarşı Veteranlar ise Uzunköprü Veteranlar'ı 2-0 yenerek sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

Yine Keşan Atatürk Stadı Mustafa kaldı sahasında oynanan bir başka karşılaşmada da Anafartalarspor Veteranlar, Lüleburgaz Veteranlar'a 3-2 yenildi. Lüleburgaz Veteranlar 3-2 kazanarak sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.