.

Toroslar Belediyesi ekipleri bayramda aralıksız çalıştı

Genel 08.06.2019 - 12:25, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2153+ kez okundu.
 

Toroslar Belediyesi ekipleri bayramda aralıksız çalıştı

Toroslar Belediyesi ekipleri, bayram süresince vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına anında cevap vererek ara vermeden çalıştı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta, Temizlik, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin nöbetçi ekipleri, rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale etti. Gece gündüz aralıksız çalışan belediye ekipleri, bayram boyunca girilmedik sokak bırakmadı.Vatandaşlar, hizmetlerle yakından ilgilenen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.Başkan Yılmaz ise bayram boyunca hiçbir aksaklığın yaşanmaması ve vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için belediye ekiplerinin görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini belirterek, "Bayramda da çalışmalarımızı hassasiyetle yürüttük. Bizim işimiz vatandaşa her zaman hizmet etmek. Bu nedenle bayram, tatil dinlemeden çalışmalarımıza aralıksız devam ettik” dedi.
Toroslar Belediyesi ekipleri, bayram süresince vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına anında cevap vererek ara vermeden çalıştı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta, Temizlik, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin nöbetçi ekipleri, rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale etti. Gece gündüz aralıksız çalışan belediye ekipleri, bayram boyunca girilmedik sokak bırakmadı.
Vatandaşlar, hizmetlerle yakından ilgilenen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Başkan Yılmaz ise bayram boyunca hiçbir aksaklığın yaşanmaması ve vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için belediye ekiplerinin görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini belirterek, "Bayramda da çalışmalarımızı hassasiyetle yürüttük. Bizim işimiz vatandaşa her zaman hizmet etmek. Bu nedenle bayram, tatil dinlemeden çalışmalarımıza aralıksız devam ettik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.