.

TİY TARAFTARINA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.02.2021 - 16:54, Güncelleme: 02.02.2021 - 16:54 1621+ kez okundu.
 

TİY TARAFTARINA BİLGİLENDİRME YAPILDI

TİY Taraftarlar derneği başkanlarından Özer Alp bilgi paylaşımı yaptı.

TİY Taraftarlar derneği başkanlarından Özer Alp bilgi paylaşımı yaptı. Alp ‘’Sevgili Taraftarımız Son günler de yaşanan gelişmeler neticesinde daha önce Başkanlığını Açıklayan Sn. Şahin KIRBIYIK beyin vermiş olduğu yetki neticesinde ve Belediye Başkanımızın bilgisi doğrultusunda Devre Arası Transfer Yasağının kalkması için çalışma başlattık. Çalışmalarımız neticesinde Sn. Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN ile Sn. Şahin KIRBIYIK beyin destekleriyle 800 bin TL ile 1 dosya mısın %50 ödemesi ve icrada 1 adet dosya haricinde 11 adet dosyamızı kapatmış bulunmaktayız. Görüşmelerimiz neticesinde yaklaşık 100 bin TL kulübümüz kar elde etmiş, sezon sonunda kalması durumunda yasal faizlerle kritik bir durumu ortadan kaldırmış olduk. Transferin tahtasının açılması son güne denk gelmesi sebebiyle T.Direktor Ergün PENBE 3 oyuncu talep etmiş ve görüşülmüş 2 futbolcunun kulübü izin vermemiştir. Fenerbahçe den Eyüp AKCAN ile sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Transferin son saatlerinde ise; futbolcu ile ödeme konusunda anlaşılmazlık sebebiyle gerçekleşmemiştir.
TİY Taraftarlar derneği başkanlarından Özer Alp bilgi paylaşımı yaptı.

TİY Taraftarlar derneği başkanlarından Özer Alp bilgi paylaşımı yaptı.

Alp ‘’Sevgili Taraftarımız

Son günler de yaşanan gelişmeler neticesinde daha önce Başkanlığını Açıklayan Sn. Şahin KIRBIYIK beyin vermiş olduğu yetki neticesinde ve Belediye Başkanımızın bilgisi doğrultusunda Devre Arası Transfer Yasağının kalkması için çalışma başlattık. Çalışmalarımız neticesinde Sn. Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN ile Sn. Şahin KIRBIYIK beyin destekleriyle 800 bin TL ile 1 dosya mısın %50 ödemesi ve icrada 1 adet dosya haricinde 11 adet dosyamızı kapatmış bulunmaktayız. Görüşmelerimiz neticesinde yaklaşık 100 bin TL kulübümüz kar elde etmiş, sezon sonunda kalması durumunda yasal faizlerle kritik bir durumu ortadan kaldırmış olduk.

Transferin tahtasının açılması son güne denk gelmesi sebebiyle T.Direktor Ergün PENBE 3 oyuncu talep etmiş ve görüşülmüş 2 futbolcunun kulübü izin vermemiştir. Fenerbahçe den Eyüp AKCAN ile sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Transferin son saatlerinde ise; futbolcu ile ödeme konusunda anlaşılmazlık sebebiyle gerçekleşmemiştir.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.