.

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

Tarsus (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.11.2020 - 13:06, Güncelleme: 10.11.2020 - 13:06 1775+ kez okundu.
 

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI   Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Tarsus'ta çeşitli etkinliklerle anıldı. Başkan Bozdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü münasebetiyle Tarsus kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma ve anma programına protokol üyeleri ile katılım sağladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Sonra İstiklal Marşının okunması esnasında gönlere çekilen bayraklar yarıya indirildi. Buradaki anma töreninin ardından Başkan Bozdoğan,protokol üyeleri ile birlikte Mehmet Bal Sanat Galerisinde, Adana Filatelistler Deneği üyeleri tarafından düzenlenen “Atatürk” konulu pul sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Burada sergilenen Pul koleksiyonlarını büyük bir dikkat ve hayranlıkla inceleyen Başkan Bozdoğan, bu anlamlı günde serginin açılmasında emeği geçen sanatçıları tebrik etti. Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleri ve İlkeleri ışığında gittiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, '' Atamızın bize bıraktığı cennet vatanı, fikirlerini ve eserlerini gösterdiği hedeften şaşmadan her zaman koruyup kollayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimize daima sahip çıkarak Atamızı her zaman kalbimizde yaşatacağız. Her 10 Kasım’da yüreğimiz burkulsa da hüzünlensek de, Atamıza duyduğumuz özlemi her zaman yaşıyoruz. Atatürk'ün bizlere yol gösterdiği ışık, hiçbir zaman sönmeyecek. Bu bağlamda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.
TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

TARSUS'TA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖZLEMLE ANILDI

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında tüm yurtta olduğu gibi Tarsus'ta çeşitli etkinliklerle anıldı.

Başkan Bozdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü münasebetiyle Tarsus kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunma ve anma programına protokol üyeleri ile katılım sağladı.

Çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Sonra İstiklal Marşının okunması esnasında gönlere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Buradaki anma töreninin ardından Başkan Bozdoğan,protokol üyeleri ile birlikte Mehmet Bal Sanat Galerisinde, Adana Filatelistler Deneği üyeleri tarafından düzenlenen “Atatürk” konulu pul sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Burada sergilenen Pul koleksiyonlarını büyük bir dikkat ve hayranlıkla inceleyen Başkan Bozdoğan, bu anlamlı günde serginin açılmasında emeği geçen sanatçıları tebrik etti.

Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleri ve İlkeleri ışığında gittiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, '' Atamızın bize bıraktığı cennet vatanı, fikirlerini ve eserlerini gösterdiği hedeften şaşmadan her zaman koruyup kollayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimize daima sahip çıkarak Atamızı her zaman kalbimizde yaşatacağız. Her 10 Kasım’da yüreğimiz burkulsa da hüzünlensek de, Atamıza duyduğumuz özlemi her zaman yaşıyoruz. Atatürk'ün bizlere yol gösterdiği ışık, hiçbir zaman sönmeyecek. Bu bağlamda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.