.

Tarsus’ta bir kişi av tüfeğini temizlerken kendini vurdu

01.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1829+ kez okundu.
 

Tarsus’ta bir kişi av tüfeğini temizlerken kendini vurdu

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, av tüfeğini temizlerken kendini vurdu.Olay, Ferahim Şalvuz Mahallesi 1653 sokak 11 nolu evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Y.E.(28) isimli şahıs evinde bulunan yarı otomatik av tüfeğini temizleyip yağladı. Y.E.’nin temizledikten sonra kapattığı tüfek bir anda ateş aldı.Göğsünden vurulan Y.E. kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan komşuları eve girdiklerinde Y.E.’yi yerde kanlar içinde gördüler.Olay yerine çağrılan 112 Acil ekiplerinin yerde yatan Y.E.’ye yaptıkları tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı. Bir fabrikada kaynak ustası olarak çalışan Y.E.’nin evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, av tüfeğini temizlerken kendini vurdu.
Olay, Ferahim Şalvuz Mahallesi 1653 sokak 11 nolu evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Y.E.(28) isimli şahıs evinde bulunan yarı otomatik av tüfeğini temizleyip yağladı. Y.E.’nin temizledikten sonra kapattığı tüfek bir anda ateş aldı.
Göğsünden vurulan Y.E. kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan komşuları eve girdiklerinde Y.E.’yi yerde kanlar içinde gördüler.
Olay yerine çağrılan 112 Acil ekiplerinin yerde yatan Y.E.’ye yaptıkları tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı. Bir fabrikada kaynak ustası olarak çalışan Y.E.’nin evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.