.

Şuhut’ta AFAD’tan birim amirlerine farkındalık eğitimi

Eğitim (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2021 - 16:05, Güncelleme: 02.02.2021 - 16:05 2078+ kez okundu.
 

Şuhut’ta AFAD’tan birim amirlerine farkındalık eğitimi

Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı tarafından Şuhut ilçesinde birim amirlerine yönelik farkındalık eğitimi verildi.Şuhut İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen farkındalık eğitimine, Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve birim amirleri katıldı.Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan tarafından kurum amirlerine yönelik afetlere karşı önlemler kapsamında farkındalık eğitimi verildi. Eğitim soru cevap şeklinde devam etti.
Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı tarafından Şuhut ilçesinde birim amirlerine yönelik farkındalık eğitimi verildi.
Şuhut İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen farkındalık eğitimine, Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve birim amirleri katıldı.
Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan tarafından kurum amirlerine yönelik afetlere karşı önlemler kapsamında farkındalık eğitimi verildi. Eğitim soru cevap şeklinde devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.