.

SOKAKTAKİ DOSTLARA MHP'den MAMA DESTEĞİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.01.2021 - 10:45, Güncelleme: 20.01.2021 - 10:45 2439+ kez okundu.
 

SOKAKTAKİ DOSTLARA MHP'den MAMA DESTEĞİ

MHP İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak.

SOKAKTAKİ DOSTLARA MHP'den MAMA DESTEĞİ MHP İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak.  Mersin MHP İl başkanlı tarafından yaklaşık bir haftadır Mersin’in tüm ilçelerine elde ettikleri kedi-köpek mamalarını ulaştırmaya devam ediyor.  MHP İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, “sokaktaki Dostlarını Unutma “ projemiz kapsamında kış aylarının gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için merkez ve tüm ilçelerimizde düzenli olarak besleme yapmaktayız.  Bununla birlikte kendini sokak hayvanlarına adamış yüzlerce gönüllü hayvan sever vatandaşımıza mama desteğinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz.  Bizlerin böyle bir projeyi hayata geçirmesini sağlayan İl Başkanımız Zeynel Uğur GÖLGELİ’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi. KİMCANKO (Kimsesiz Canları Koruma Federasyonu) Mersin İl Temsilcisi Zübeyde Zehra Kıvanç;  “Hayvan Hakları Federasyonu Mersin il temsilcisiyim.  Pandemi ile beraber her sokağa çıkma yasağında kırsal beslemeleri, sahil beslemeleri yapmaya başladık.  Aynı zamanda besleme çalışmaları gönüllülerle destekleme kısırlaştırma ve tedavi çalışmaları yanı sıra okullarda pandemi öncesi farkındalık projelerimizle çeşitli alanlarda sokaktaki canlarımız için faaliyetler yürütmekteyiz” dedi.  Kıvanç, “Ayrıca bu güzel çalışmanın diğer parti, belediyeler ve başkanlara örnek olmasını dilerken hayvan hakları hakkında daha kapsamlı ve daha ağır yaptırımı olan ceza yasalarının en kısa surede çıkması için sevgili vekillerimize ve bakanlarımıza teşvik edici olmasını diliyorum. Dedi.
MHP İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak.

SOKAKTAKİ DOSTLARA MHP'den MAMA DESTEĞİ

MHP İl teşkilatı bir haftada 6 Ton mama dağıtırken, hedefleri ay sonuna kadar 10 ton mamayı sokaktaki hayvanlara ulaştırmak olacak. 

Mersin MHP İl başkanlı tarafından yaklaşık bir haftadır Mersin’in tüm ilçelerine elde ettikleri kedi-köpek mamalarını ulaştırmaya devam ediyor. 

MHP İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, “sokaktaki Dostlarını Unutma “ projemiz kapsamında kış aylarının gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için merkez ve tüm ilçelerimizde düzenli olarak besleme yapmaktayız. 
Bununla birlikte kendini sokak hayvanlarına adamış yüzlerce gönüllü hayvan sever vatandaşımıza mama desteğinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. 
Bizlerin böyle bir projeyi hayata geçirmesini sağlayan İl Başkanımız Zeynel Uğur GÖLGELİ’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.

KİMCANKO (Kimsesiz Canları Koruma Federasyonu) Mersin İl Temsilcisi Zübeyde Zehra Kıvanç; 
“Hayvan Hakları Federasyonu Mersin il temsilcisiyim. 
Pandemi ile beraber her sokağa çıkma yasağında kırsal beslemeleri, sahil beslemeleri yapmaya başladık. 
Aynı zamanda besleme çalışmaları gönüllülerle destekleme kısırlaştırma ve tedavi çalışmaları yanı sıra okullarda pandemi öncesi farkındalık projelerimizle çeşitli alanlarda sokaktaki canlarımız için faaliyetler yürütmekteyiz” dedi. 
Kıvanç, “Ayrıca bu güzel çalışmanın diğer parti, belediyeler ve başkanlara örnek olmasını dilerken hayvan hakları hakkında daha kapsamlı ve daha ağır yaptırımı olan ceza yasalarının en kısa surede çıkması için sevgili vekillerimize ve bakanlarımıza teşvik edici olmasını diliyorum. Dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.