.

Sergen Yalçın Neredeyse beni paracı yaptılar

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 24.05.2021 - 13:38, Güncelleme: 24.05.2021 - 13:38 1376+ kez okundu.
 

Sergen Yalçın Neredeyse beni paracı yaptılar

Sergen Yalçın Neredeyse beni paracı yaptılar

Beşiktaş'ta ilk şampiyonluğunu yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada, "Sözleşmemle ilgili birtakım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.  Beşiktaş'ta şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği en önemli konu. Sezon boyunca sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı tartışılan Yalçın ile ilgili henüz resmi bir adım atılmadı. Şampiyonluğun verdiği mutlulukla İzmir Çeşme'de tatil yapan siyah-beyazlıların patronu, kendisi hakkında çıkarılan, "şu kadar istedi, bu kadar talep etti" iddialarına karşı, kesin ve net konuştu, "Böyle bir görüşme olmadı. Ne başkanla ne de bir başka yöneticiyle, bu konuda herhangi bir konuşma yapmadım. Olursa merak etmesinler, söylerim." ifadesini kullandı. "NEREDEYSE BENİ 'PARACI' YAPTILAR" Milliyet’e verdiği röportajda Yalçın, "Sözleşmemle ilgili birtakım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Neredeyse beni 'paracı' yaptılar. Sezon başından bu yana ağzımdan para kelimesi çıkmadı. Beni tanıyanlar bunu iyi bilir. Çok yorucu ve stresli bir sezon geçirdik. Biraz tatile gereksinimim var." ifadelerini kullandı.
Sergen Yalçın Neredeyse beni paracı yaptılar

Beşiktaş'ta ilk şampiyonluğunu yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada, "Sözleşmemle ilgili birtakım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.
 Beşiktaş'ta şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği en önemli konu.

Sezon boyunca sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı tartışılan Yalçın ile ilgili henüz resmi bir adım atılmadı.

Şampiyonluğun verdiği mutlulukla İzmir Çeşme'de tatil yapan siyah-beyazlıların patronu, kendisi hakkında çıkarılan, "şu kadar istedi, bu kadar talep etti" iddialarına karşı, kesin ve net konuştu, "Böyle bir görüşme olmadı. Ne başkanla ne de bir başka yöneticiyle, bu konuda herhangi bir konuşma yapmadım. Olursa merak etmesinler, söylerim." ifadesini kullandı. "NEREDEYSE BENİ 'PARACI' YAPTILAR"
Milliyet’e verdiği röportajda Yalçın, "Sözleşmemle ilgili birtakım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Neredeyse beni 'paracı' yaptılar. Sezon başından bu yana ağzımdan para kelimesi çıkmadı.

Beni tanıyanlar bunu iyi bilir. Çok yorucu ve stresli bir sezon geçirdik. Biraz tatile gereksinimim var." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.