.

Sayapark’ta ’Anneler Günü’ etkinlikleri göz doldurdu

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2022 - 18:32, Güncelleme: 08.05.2022 - 17:38 2341+ kez okundu.
 

Sayapark’ta ’Anneler Günü’ etkinlikleri göz doldurdu

Sayapark’ta ’Anneler Günü’ etkinlikleri göz doldurdu

Mersin Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ’Anneler Günü’nde birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklerde çocuklar ve annelerini buluşturdu.Sayapark’ın ’100 bin gülücük’ sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, yanında kitap ya da oyuncak getirerek projeye destek sağlayan çocuklarla birlikte ’Anneler Günü’ne özel etkinlikler gerçekleştirildi. Sayapark Açık Hava Meydanında çocukların annelerine özel anahtarlık ve bileklik hazırlamak için bir araya geldiği atölye etkinliklerinde, yüzlerce çocuk annelerine özel hazırladıkları ve üzerinde kendi parmak izlerinin yer aldığı anahtarlık ve bileklikleri hediye ettiler. Anne sevgisini ön plana çıkaran etkinlikte minikler, annelerine unutulmaz hediyeler hazırlamış oldu.Etkinliklerin devamında ’Nil ile anne-çocuk’ müzikli gösterisinde çocuklar anneleriyle şarkılar söyleyip doyasıya dans ettiler.
Sayapark’ta ’Anneler Günü’ etkinlikleri göz doldurdu
Mersin Sayapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ’Anneler Günü’nde birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklerde çocuklar ve annelerini buluşturdu.
Sayapark’ın ’100 bin gülücük’ sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, yanında kitap ya da oyuncak getirerek projeye destek sağlayan çocuklarla birlikte ’Anneler Günü’ne özel etkinlikler gerçekleştirildi. Sayapark Açık Hava Meydanında çocukların annelerine özel anahtarlık ve bileklik hazırlamak için bir araya geldiği atölye etkinliklerinde, yüzlerce çocuk annelerine özel hazırladıkları ve üzerinde kendi parmak izlerinin yer aldığı anahtarlık ve bileklikleri hediye ettiler. Anne sevgisini ön plana çıkaran etkinlikte minikler, annelerine unutulmaz hediyeler hazırlamış oldu.
Etkinliklerin devamında ’Nil ile anne-çocuk’ müzikli gösterisinde çocuklar anneleriyle şarkılar söyleyip doyasıya dans ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.