.

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2022 - 23:24, Güncelleme: 20.11.2022 - 21:41 1712+ kez okundu.
 

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Mersin’de bir otomobilin yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, Erdemli ilçesine bağlı Sinap Mahallesi İnoluk mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tülay Ç. idaresindeki 33 ABR 365 plakalı otomobil, rampa aşağı inerken kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Ters dönen otomobilde sürücü ile 3 çocuğu yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar vatandaşların da yardımı ile ekipler tarafından araçtan çıkartıldı. 4 yaralı ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı
Mersin’de bir otomobilin yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Erdemli ilçesine bağlı Sinap Mahallesi İnoluk mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tülay Ç. idaresindeki 33 ABR 365 plakalı otomobil, rampa aşağı inerken kontrolden çıkarak yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Ters dönen otomobilde sürücü ile 3 çocuğu yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar vatandaşların da yardımı ile ekipler tarafından araçtan çıkartıldı. 4 yaralı ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.