.

Öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Genel 26.06.2019 - 10:09, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1706+ kez okundu.
 

Öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, gençlerin Çanakkale ruhunu hissetmesi ve milli bilinç oluşması amacıyla lise öğrencilerine yönelik Çanakkale kamp programı düzenlendiği bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 17-20 Haziran tarihleri arasında yapılan program kapsamında, Mersin, Gaziantep, Giresun, Kocaeli, Samsun, Sivas ve Malatya’nın da aralarında bulunduğu çeşitli illerinden katılan 297 lise öğrencisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Eceabat ilçesinde yer alan kamp merkezinde konaklayarak, çeşitli etkinlikler ve sosyal faaliyetlere katıldı. Öğrenciler ayrıca, profesyonel rehberler eşliğinde Çanakkale il merkezi, Truva, Asos, Eceabat gibi tarihi yerler dışında şehitliği gezdi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, gençlerin Çanakkale ruhunu hissetmesi ve milli bilinç oluşması amacıyla lise öğrencilerine yönelik Çanakkale kamp programı düzenlendiği bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 17-20 Haziran tarihleri arasında yapılan program kapsamında, Mersin, Gaziantep, Giresun, Kocaeli, Samsun, Sivas ve Malatya’nın da aralarında bulunduğu çeşitli illerinden katılan 297 lise öğrencisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Eceabat ilçesinde yer alan kamp merkezinde konaklayarak, çeşitli etkinlikler ve sosyal faaliyetlere katıldı. Öğrenciler ayrıca, profesyonel rehberler eşliğinde Çanakkale il merkezi, Truva, Asos, Eceabat gibi tarihi yerler dışında şehitliği gezdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.