.

MTOSB den engelli milli sporculara destek

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.10.2021 - 09:54, Güncelleme: 06.10.2021 - 10:01 9026+ kez okundu.
 

MTOSB den engelli milli sporculara destek

MTOSB den engelli milli sporculara destek

MTOSB ve ÇUGİDER arasında imzalanan protokol ile Milli Engelliler Tenis branşında müsabakalara katılacak olan Ahmet Kaplan ile Oğuz Güneş’e sponsor olundu. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, ÇUGİDER ile imzaladığı protokol ile Milli Engelliler Tenis takımında yer alan sporculara sponsor oldu. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ve Milli Sporcular Ahmet Kaplan ve Oğuz Güneş’in imzaları ile gerçekleşen protokol töreninde konuşan Başkan Tekli, ‘Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu aklımızdan çıkarmadan yaşamımızı sürdürmek ve toplumun her alanında engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde hareket etmeliyiz. Mersinli sporcularımızın başarılarına bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize’ dedi. ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ise, ‘ÇUGİDER olarak, faaliyet programımızda yer alan Milli Engelliler Tenis branşında iki sporcumuzun katılacakları yurt içi uluslararası düzeyde yarışma sponsorluğunu Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ile gerçekleştirdik. Spor engelli bireyler için yaşama tutunma aracıdır. Bu konuda rol model olan Milli turnuva sporcuları Ahmet Kaplan ile Oğuz Güneş’in umutları olan Sabri Tekli başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Derneğimizin dönem projelerinden ilkini gerçekleştirmemizde katkı sundular. Ahmet ve Oğuz tüm ilham kaynaklarını oynadıkları tenisten alıyorlar. Uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları, Türk sporcu olarak yakalamak için hazırlıklarını sürdürmek adına Türkiye’de birçok turnuvalara katılmak zorundalar. Bu bağlamda Mersin’de yerel yönetimlerin, iş insanlarının ve STK’ların da duyarlı olmalarını ve destek olmalarını bekliyoruz’ dedi.
MTOSB den engelli milli sporculara destek

MTOSB ve ÇUGİDER arasında imzalanan protokol ile Milli Engelliler Tenis branşında müsabakalara katılacak olan Ahmet Kaplan ile Oğuz Güneş’e sponsor olundu. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, ÇUGİDER ile imzaladığı protokol ile Milli Engelliler Tenis takımında yer alan sporculara sponsor oldu.  MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ve Milli Sporcular Ahmet Kaplan ve Oğuz Güneş’in imzaları ile gerçekleşen protokol töreninde konuşan Başkan Tekli, ‘Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu aklımızdan çıkarmadan yaşamımızı sürdürmek ve toplumun her alanında engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde hareket etmeliyiz. Mersinli sporcularımızın başarılarına bir nebze de olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize’ dedi.  ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ise, ‘ ÇUGİDER olarak, faaliyet programımızda yer alan Milli Engelliler Tenis branşında iki sporcumuzun katılacakları yurt içi uluslararası düzeyde yarışma sponsorluğunu  Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ile gerçekleştirdik. Spor engelli bireyler için yaşama tutunma aracıdır. Bu konuda rol model olan Milli turnuva sporcuları Ahmet Kaplan ile Oğuz Güneş’in umutları olan Sabri Tekli başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Derneğimizin dönem projelerinden ilkini gerçekleştirmemizde katkı sundular. Ahmet ve Oğuz tüm ilham kaynaklarını oynadıkları tenisten alıyorlar. Uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları, Türk sporcu olarak yakalamak için hazırlıklarını sürdürmek adına Türkiye’de birçok turnuvalara katılmak zorundalar. Bu bağlamda Mersin’de yerel yönetimlerin, iş insanlarının ve STK’ların da duyarlı olmalarını ve destek olmalarını bekliyoruz’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.